Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/4-4/05

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 30/4

Υπάρχουν μερικά κομμάτια που με ό,τι κι αν τα συνδυάσετε θα δείχνουν τέλεια. Ακριβώς όπως το λευκό πουκάμισο, το τζιν παντελόνι και φυσικά η μαρινιέρα. Γνωστό και ως Breton top, με ναυτικές φυσικά καταβολές,

βρίσκεται σε όλες τις γκαρνταρόμπες και δικαιολογημένα, αφού συνδυάζεται με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις, κάνοντάς σας να δείχνετε chic και cool. Στη μαρινιέρα επένδυσε και η Φαίη μας για τη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από μια ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα, off the soulder με τρουακάρ μανίκια, συνδυασμένη με μια ψηλόμεση λευκή denim παντελόνα με ζώνη στη μέση. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα Superga και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό, σε χρυσό, από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινα χρώματα με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες που έγιναν με το highliter Gold Wave No 2 της εταιρείας Kiko Milano, το ρουζ Metal Fusion No 5, επίσης της Kiko Milano που φορέθηκε και ως σκιά και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte No 30 από την YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 1/5

Το shirt dress, το πουκάμισο-φόρεμα, γνωστό και ως σεμιζιέ, συνδυάζει χωρίς καμία αμφιβολία άνεση και στυλ και αποτελεί την κορυφαία επιλογή της Άνοιξης και του Καλοκαιριού για all day εμφανίσεις. Μπορείτε να το φορέσετε με τα πάντα και να δείχνετε κομψή και θηλυκή και αν δεν το έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας, σας προτείνουμε να το αποκτήσετε άμεσα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion. Μακρύ, λινό, off shoulder, με βολάν στο μπούστο, σε μπεζ χρώμα, διακοσμημένο με μια σειρά από ξύλινα κουμπιά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπρονζέ πέδιλα με χοντρό τακούνι Tsakiris Mallas και εντυπωσιακούς μπρονζέ κρίκους από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν στις αγαπημένες μπρονζέ αποχρώσεις με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με την παλέτα Mariah Carey από την MAC και το You Glow Girl της J.Cat, τις γυαλάδες με το highlighter Gold Deposit από την MAC, το ρουζ Hot Mama από την εταιρεία The Balm και στα χείλη το κραγιόν Cream de la nude της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια braids που καταλήγουν σε μια πλεξίδα πίσω, το τέλειο και πιο cool χτένισμα για την Πρωτομαγιά.

Τετάρτη 2/5

Η pencil φούστα, αν και μέχρι πριν από λίγο καιρό την είχατε όλες ως το κομμάτι κλειδί για το γραφείο, αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πουκάμισα, σακάκια και γόβες, το τελευταίο διάστημα αρχίζετε να την επιλέγετε όλο και πιο συχνά, ακόμα και για τα ραντεβού σας με τον αγαπημένο σας. Και δικαιολογημένα, αφού είναι sexy και θηλυκή και αγκαλιάζει τις καμπύλες, αναδεικνύοντας με τον ωραιότερο τρόπο το σώμα σας. Σε αυτήν έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μαύρη φαρδιά μπλούζα με τιράντα, συνδυασμένη με μια μαύρη pencil φούστα, midi με διακοσμητικό φερμουάρ. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα μαύρα καστόρινα πέδιλα με διπλό δέσιμο στον αστράγαλο Tsakiris Mallas και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το ρουζ OFRA blush και στα χείλη το κραγιόν Peachy New Year από την εταιρεία MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη 3/5

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως αν χρειάζεστε ένα και μόνο κομμάτι για να δείχνετε super stylish και καλοντυμένες, τότε αυτό είναι το jumpsuit, η ολόσωμη φόρμα δηλαδή. Σήμερα θα σας αναφέρουμε την πιο sexy εκδοχή της, με cut outs, που αφήνουν μερικά σημεία από το δέρμα σας να βγει στο… φως, κάνοντάς σας απίστευτα θηλυκές και σέξι. Σε μια τέτοια ολόσωμη φόρμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό με μια δημιουργία της Access, μια κοντομάνικη ολόσωμη γαλάζια βαμβακερή φόρμα με κρουαζέ δέσιμο στο στήθος και cut out στην περιοχή της κοιλιάς. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με ψηλοτάκουνα κόκκινα καστόρινα mules Tsakiris Mallas που αποτελούν από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε ροζ αποχρώσεις και έγινε με προιόντα της εταιρείας MAC και πρωταγωνιστές τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Mineralize Skinfinish Soft & Gentle, το ρουζ Pinch o’ Peach και στα χείλη το κραγιόν Candy Yum Yum με λίγη πούδρα από πάνω και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό ατημέλητο pony tail με όγκο.

Παρασκευή 4/5

Το πουά φόρεμα έχει χωρίς καμία αμφιβολία αυτή τη σεζόν την τιμητική του και θεωρείται ένα από τα πιο must κομμάτια που πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Είναι θηλυκό, παιχνιδιάρικο, girly και φοριέται όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, συνδυασμένο τόσο με τα φλατ παπούτσια σας, όσο και με τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας μια δημιουργία από την εταιρεία Zini. Πρόκειται για ένα μίνι, μίνι, girly φόρεμα με βολάν, δαντέλα στο μπούστο και στα τελειώματα στα μανίκια, σε ροζ nude με μαύρα πουά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε nude λουστρίνι ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas και μικρά σκουλαρίκια κρίκοι, My FF Black Rhodium Plated, από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες με το highlighter You Glow Girl της J.Cat, το ρουζ Pinch o’ Peach της εταιρείας MAC και στα χείλη το κραγιόν Rouge Caresse Lovely Rose Νο 03 από την Loreal και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα τραβηγμένο και ψηλό half pony tail.

Keywords
Τυχαία Θέματα