Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/12-3/1

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 30/12

Λίγο πριν το 2019 περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και υποδεχτούμε όλοι μας γεμάτη χαρά και ελπίδα το 2020, η Φαίη μας έκανε μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της ever στο Πρω1νό, επιλέγοντας μια υπέροχη δημιουργία της Celia Kritharioti, της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας που έχει ντύσει κατά καιρούς τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λευκό μίνι κεντημένο φόρεμα υψηλής ραπτικής. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι χειροποίητες κεντημένες γόβες, επίσης Celia Kritharioti. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαλασμένο σινιόν, μοντέρνο και φρεέσκο που είναι κατάλληλο ακόμα και για επίσημες εμφανίσεις.

Τρίτη 31/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε ξανά για τις παγιέτες -γενικά αυτό το διάστημα θα αναφερθούμε πολύ σε αυτές, αφού είναι ιδανικές για όλες τις γιορτινές εμφανίσεις σας και φυσικά για το αποψινό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. Αν δεν θέλετε να φορέσετε φόρεμα, σας έχουμε την ωραιότερη επιλογή, ενός κολάν και ενός body που δίνουν την εντύπωση μιας ολόσωμης φόρμας. Σε αυτές έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας και τελευταίας του 2019. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μεταλλικό body και ένα μεταλλικό κολάν με ασημένιες παγιέτες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ζώνη με παγιέτες, επίσης BSB και αρχικά με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες glitter γόβες, Karida 1912. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια χαλαρή βαγκ, ένα χτένισμα ιδανικό όχι μόνο για τις καθημερινές εμφανίσεις σας αλλά και για τα γιορτινά βράδια, όπως το αποψινό ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Πέμπτη 2/1

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το μικρό μαύρο φόρεμα -LBD- είναι το πιο διαχρονικό κομμάτι της μόδας και όλες θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα αφού μπορείτε να το φοράτε όλες τις σεζόν, ανεξάρτητα από τα trends των σχεδιαστών. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το nude dress που επίσης έχει κερδίσει με το σπαθί του το επίθετο κλασικό, ταιριάζει σε όλες τις εμφανίσεις σας, καθημερινές και επίσημες και με όλα σχεδόν τα αξεσουάρ σας. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας και τελευταίας του 2019. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB σε nude απόχρωση, 50’s γραμμή, με φουσκωτά μανίκια, ανοιχτό ντεκολτέ, από τούλι και glitter. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα Dukas, με το μονόγραμμα του σχεδιαστή στο τακούνι. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια μισή αλογοουρά με χωρίστρα και ανέμελες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Παρασκευή 3/1

Μπορεί οι γιορτές να έχουν περάσει πια, το ίδιο και τα ρεβεγιόν τόσο των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αποθηκεύσετε πίσω πίσω στην γκαρναρόμπα σας τα λαμπερά σας σύνολα και να τα ξαναφορέσετε του χρόνου. Οι παγιέτες -σε αυτές θα αναφερθούμε σήμερα- δεν είναι μόνο για επίσημα looks αλλά και για καθημερινά, αρκεί βέβαια να τις φορέσετε σωστά, επιλέγοντας μόνο ένα κομμάτι και κρατώντας το υπόλοιπο σύνολό σε ησυχία. Σε αυτές έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, της πρώτης του 2020. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από μια ασύμμετρη μάλλινη μπλούζα με φτερά στον έναν ώμο και ένα παντελόνι με παγιέτες. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια  βινύλ φαρδιά ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες βινύλ γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyliner και το κατακόκκινο κραγιόν και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της, που έπιασε σε ένα ψηλό pony tail.

Keywords