Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23-27/12

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 23/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τις παγιέτες -γενικά αυτό το διάστημα θα αναφερθούμε πολύ σε αυτές, αφού είναι ιδανικές για όλες τις γιορτινές εμφανίσεις σας και φυσικά τα ρεβεγιόν τόσο των Χριστουγέννων, όσο και της Πρωτοχρονιάς. Αυτή τη φορά θα σταθούμε στα κοστούμια

με παγιέτες που είναι άκρως θηλυκά και sexy και αποτελούν την πιο ωραία εναλλακτική σε εσάς που δεν θέλετε να φορέσετε φόρεμα. Σε αυτές έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα midnight blue κοστούμι από την εταιρεία Vie Revee, με παγιέτες και διαφάνειες στα μανίκια και στα πόδια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα περιδέραιο στο λαιμό, Kessaris, ένα μαύρο body Wolford και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια βαγκ, ένα χτένισμα ιδανικό για τα γιορτινά βράδια.

Τρίτη 24/12

Τα φτερά ήταν χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς που φτάνει σε λίγο στο τέλος της και μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Υιοθετήθηκε μαζικά από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη στις επίσημες εμφανίσεις τους αλλά και όλες τις αγαπημένες μας fashion bloggers που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους. Τα είδαμε πραγματικά παντού… Σε πανωφόρια, φορέματα, μπλούζες αλλά και σε αξεσουάρ και σας τα προτείνουμε να τα φορέσετε κι εσείς στα γιορτινά καλέσματα και φυσικά στα ρεβεγιόν, τόσο των Χριστουγέννων, όσο και της Πρωτοχρονιάς. Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την Παραμονή των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Zini, μαύρο, με φτερά και τιράντες -κρύσταλλα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με δυο βραχιόλια -μπρασελέ, το ένα με λευκά διαμάντια και το άλλο με μαύρα διαμάντια, Kessaris και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με κρύσταλλα, Maria Kotsona Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, πιάνοντάς τα σε μια μια ρετρό αλογοουρά που είναι εμπνευσμένη από τα 60′ s και έχει τέλειο όγκο αλλά και φορά προς τα έξω στην άκρη της. Ο hairstylist την στόλισε με έναν μαύρο φιόγκο που όπως σας έχουμε πει πολλές φορές αποτελεί το πιο hot αξεσουάρ της σεζόν και σας συμβουλεύουμε όλες να τον αποκτήσετε, αν φυσικά δεν το έχετε κάνει ήδη.

Παρασκευή 27/12

Οι παγιέτες είναι εδώ και λίγο καιρό αγαπημένες τόσο για καθημερινές εμφανίσεις -ναι , τολμήστε να τις φορέσετε σε ένα μόνο κομμάτι, κρατώντας το υπόλοιπο… ήσυχο- όσο και για τις επίσημες και φυσικά για τα ρεβεγιόν, τόσο των Χριστουγέννων -ναι πάει πια πέρασε- όσο και της Πρωτοχρονιάς που έρχεται σε λίγες ημέρες και θέλετε φυσικά να κάνετε μεγάλη εντύπωση και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα. Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο με παγιέτες από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μακρύ μαύρο σακάκι με ζώνη, ασορτί μπούστο και ποδηλατικό σορτς. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με  ένα ζευγάρι μαύρο ψηλοτάκουνο μποτάκι, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, πιάνοντάς τα σε ένα pony tail, με χωρίστρα στο πλάι και ανέμελες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα