Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23-27/04

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο. Να σε ενημερώσουμε πως η Φαίη μας στις 25, 26 και 27/4 απουσίαζε από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δευτέρα 23/4

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα jumpsuits, τις ολόσωμες δηλαδή φόρμες, που χωρίς καμία αμφιβολία είναι βολικές και αποτελούν τα κομμάτια – κλειδιά της

γκαρνταρόμπας σας. Και δικαιολογημένα, αφού μπορούν να φορεθεί όλες τις εποχές, σε όλες τις περιστάσεις, από καθημερινές μέχρι επίσημες και να μοιάζουν κάθε φορά τελείως διαφορετικές με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Σήμερα θα εστιάσουμε στην ολόσωμη φόρμα με τις ρίγες, ένα από τα πιο διαχρονικά, κολακευτικά και άκρως ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά μοτίβα, αναλύοντας την εμφάνιση της Φαίης μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε μια ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία BSB, στράπλες, με ιδιαίτερο και εντυπωσιακό cut out κάτω από το στήθος, λευκή με μαύρες ρίγες, που καταλήγει σε μια φαρδιά παντελόνα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες λουστρίνι γόβες με μπαρέτα και λεπτομέρειες από διαφάνεια, Casadei από τον Καλογήρου και Metal Chic Black Plated Κοντό Κολιέ από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το λεπτό eyliner και τις σκιές από την παλέτα Love you so mochi, Sleek and Chic από την Nyx, το ρουζ Metal Fusion No 5 της εταιρείας Kiko Milano και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture No 23 από την YSLκαι ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια τέλεια και χαλαρή βαγκ.

Τρίτη 24/4

Αν υπάρχει ένα ρούχο που σας προτείνουμε να επενδύσετε αυτή τη σεζόν, είναι το summer dress. Μακρύ, αέρινο και super stylish, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις. Για ένα statement όμως look που αποπνέει φρεσκάδα, ζωντάνια και θηλυκότητα, αφήστε στην άκρη τα μονόχρωμα και επενδύστε σε ένα floral, ακριβώς όπως έκανε η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την Desiree Fashion, μακρύ, κρουαζέ, με μπλε βάση και λουλούδια σε ροζ και φούξια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα σε φούξια χρώμα, με δέσιμο στον αστράγαλο, Tsakiris Mallas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τη σκιά VI 304 Shobu Purple από τη Shiseido, την τραβηγμένη προς τα έξω σκιά σε μορφή μολυβιού, Slayed 0519 από την Ardell και στα χείλη το κραγιόν Be Legendary Rouge A levres από την εταιρεία Smashbox και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα