Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22-26/01

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 22/1

Το τζιν με το λευκό πουκάμισο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο κλασικούς και αγαπημένους συνδυασμούς όλων σας. Κάποιες φορές ναι, μπορεί να σας φαίνεται βαρετό και συνηθισμένο, όμως σήμερα θα σας δείξουμε πως θα το κάνετε ξεχωριστό με

μικρές λεπτομέρειες -αυτές είναι άλλωστε που κάνουν όλη τη διαφορά- αναλύοντας το look της Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα λευκό πουκάμισο, με ιδιαίτερες… πινελιές, όπως τα κουμπιά από πέρλες και την oversized φόρμα του, συνδυασμένο από μέσα με ένα νεγκλιζέ τοπ, ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και μια ζώνη, όλα από την BSB, oversized λευκό πουκάμισο με κουμπιά πέρλες από μέσα ένα μαύρο νεγκλιζέ τοπ, ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι με μια ζώνη. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα booties με κωνικό τακούνι Tsakiris Mallas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τα nude χείλη και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο.

Τρίτη 23/1

Το κόκκινο είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο θηλυκό και δυνατό χρώμα… Ναι, κανείς δεν μπορεί να μην προσέξει μια γυναίκα που το φοράει, είτε σε ένα total look -τολμηρό αλλά ιδιαίτερο και fashion- είτε σε αξεσουάρ -οι πινελιές σε ένα σύνολο κάνουν πάντα όλη τη διαφορά. Οι σχεδιαστές του έδωσαν πρωταγωνιστική θέση στις συλλογές τους για το Χειμώνα που διανύουμε, σε φορέματα, παντελόνια, μπλούζες, πουκάμισα παλτό, τσάντες και παπούτσια. Αυτό επέλεξε για την σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό η Φαίη μας. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα κόκκινο κρουαζέ φόρεμα, μίνι με τρουακάρ μανίκια και τονισμένους ώμους από την Desiree Fashion. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά δερμάτινα booties, ψηλοτάκουνα και μυτερά, με την υπογραφή Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τα nude χείλη και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με την χωρίστρα στη μέση.

Τετάρτη 24/1

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα παντελόνια καμπάνα ή wide leg pants, μια από τις πιο χαρακτηριστικές τάσεις των 70’s που επέστρεψαν στη μόδα και αντικαθιστούν πια τις skinny γραμμές που πρωταγωνιστούσαν τις τελευταίες σεζόν στις συλλογές όλων των σχεδιαστών. Δεν υπάρχουν όμως σε denim, όπως τότε, αλλά και σε βελούδο, ύφασμα και δέρμα -επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και σας κολακεύει περισσότερο, ανάλογα με το σωματότυπό σας. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα που καταλήγει σε πολύ φαρδιά καμπάνα, συνδυασμένη με ένα ροζ nude τοπ, αμάνικο, με χιαστί στο λαιμό και τα δύο από την εταιρεία Access. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με καστόρινα μαύρα booties Mark Milan και δυο εντυπωσιακά Heart4Heart Rhodium Plated βραχιόλια Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές χοντρό eylilner, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα χείλη σε ροζ χρώμα, χρησιμοποιώντας το κραγιόν Angel της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο και την χωρίστρα στο πλάι.

Πέμπτη 25/1

Το πλεκτό αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Και αυτό φυσικά σας έχει κάνει χαρούμενες, αφού είναι βολική, πρακτική και ζεστή, αλλά ταυτόχρονα κομψή και γεμάτη φινέτσα. Στην αγορά θα βρείτε πολλές επιλογές για να την ακολούθησε πιστά, ανάμεσα σε παλτό, φορέματα και oversized μπλούζες. Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο, πλεκτό, μίνι, ζιβάγκο φόρεμα με βολάν που ξεκινάει από τον ώμο και καταλήγει στο μανίκι, από την εταιρεία Zini. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες μπότες Casadei από τον Καλογήρου, από πλεκτή κάλτσα -δαντέλα, μυτερές και ψηλοτάκουνες -για τις ανάγκες της φωτογραφίας η Φαίη πόζαρε με παλτό Zini και τσάντα Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας Bobbi Brown και πρωταγωνιστές τα γατίσια μάτια με σκούρα σκιά και σβήσιμο προς τα έξω, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα ροδαλά χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό και σφιχτό pony tail.

Παρασκευή 26/1

Πως μπορείτε να πάτε κόντρα στον μουντό και γκρίζο ουρανό του Χειμώνα, με στυλ και φαντασία; Μα φυσικά επιλέγοντας ένα total white σύνολο που φωνάζει από μακριά Άνοιξη και Καλοκαίρι, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την καινούργια συλλογή της BSB που αποτελείται από μια λευκή πουκαμίσα με χρυσά κουμπιά και μάο γιακά και ένα λευκό skinny τζιν. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με καστόρινα booties σε γκρι μπεζ απόχρωση που καταλήγουν σε πλεκτή κάλτσα, Gianvitto Rossi από τον Καλογήρου. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις ψυχρές αποχρώσεις στα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και το κραγιόν LSCL 33 της Nyx Cosmetics στα χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια και ανάλαφρα κύματα με όγκο και βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, tsakiris mallas, folli follie, bobbi brown, τζιν, bsb, ysl, πουκάμισα, ώμους, fashion, milan, ροζ, εταιρεία, access, follie, angel, mac, ΑΝΤ1, στυλ, white, καλοκαιρι, γκρι, μπεζ, rossi, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, ξανα, βραχιολια, μποτες, tsakiris mallas, αξεσουαρ, γυναικα, κοντρα, μοδα, σημερινη, φορεματα, bsb, mac, ysl, αγορα, ανοιξη, βρειτε, γκρι, γωγω, δερμα, δερματινα, εγινε, εβδομαδα, εταιρεία, ζεστη, ζιβαγκο, ζωνη, ισια μαλλια, υφασμα, καλογηρου, κυματα, λευκη, λευκα, λεπτομερειες, μαυρο, μακιγιαζ, μακρια, μαλλια, μαο, ματια, μινι, μπλουζες, μπορειτε, τζιν, παντα, παπουτσια, υπογραφη, ροζ, πρωταγωνιστες, σεζον, συγκεκριμενα, στυλ, στυλιστα, ταση, τσαντες, φυσικα, φορμα, χειλη, χιαστι, χρωμα, ψηλοτακουνα, access, angel, bobbi brown, white, δημητρης, εμφανισεις, fashion, folli follie, follie, ιδιαιτερο, λευκο, μπεζ, milan, ογκο, οπως τοτε, πουκάμισα, rossi, σβησιμο, ώμους
Τυχαία Θέματα