Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2-4/04

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο. Να σας υπενθυμίσουμε πως Πέμπτη, 5/04 και Παρασκευή 6/04 η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα.

Δευτέρα 2/4

Το blazer είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα και πιο σικ κομμάτια της γκαρνταρόμπας και μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με τα πάντα. Θα το βρείτε σε σακάκι, φόρεμα

και T-shirt στην αγορά, από πολύ οικονομικό μέχρι ακριβό, διακοσμημένο συνήθως με χρυσά κουμπιά. Σε αυτό ενέδωσε και η Φαίη μας, επιλέγοντας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας μια λευκή κρουαζέ cropped μπλούζα με μανίκι κοντό ζαπονέ, τύπου blazer, σταυροκούμπωτη με χρυσά κουμπιά, συνδυασμένη με ένα ψηλόμεσο μαύρο cigarette παντελόνι και τα δύο από την BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα από τον Tsaskiris Mallas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας. H σημερινή επιλογή ήταν ένα natural μακιγιάζ με λάμψεις ενώ για τα χείλη επέλεξαν ένα rosy-nude κραγιόν και συγκεκριμένα το Rouge Pur Couture No 218 του YSLκαι για επιπλέον λάμψη από πάνω πέρασαν το ΜΑC Pro Longwear Paintpot στην απόχρωση Let it be και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια ανάλαφρα μαλλιά της με όγκο και χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 3/4

Η pencil φούστα, ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα όλων των γυναικών, εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στις συλλογές των σχεδιαστών για την Άνοιξη και Καλοκαίρι. Τώρα όμως… κυκλοφορεί και με εντυπωσιακά prints σε τέλειες αποχρώσεις και συνδυάζεται τέλεια με όλα τα basic κομμάτια σας, από cropped tops και T-shrits, μέχρι πουκάμισα. Στην pencil φούστα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από μαύρο cropped top με βολάν, μαζί με μια γαλάζια ψηλόμεση pencil φούστα με εντυπωσιακό print. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα καστόρινα booties Tsaskiris Mallas και δυο Heart4Heart Mati Rhodium Plated ρυθμιζόμενα βραχιόλια από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα καθαρά μάτια με λεπτό eyliner, τις γυαλάδες με το MAC Gold Deposit, το ρουζ MAC Style Frost και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte Shine No 30 της YSL και ο Δημήτρης Στράτος ένα ατημέλητο pony tail με χωρίστρα στο πλάι και φράντζα.

Τετάρτη 4/4

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το jumpsuit, την ολόσωμη δηλαδή φόρμα, ένα κομμάτι που ταιριάζει σε όλες σας, μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να φορεθεί όλες τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις. Σήμερα θα εστιάσουμε στο λευκό jumpsuit, στο πιο πολυτελές χρώμα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Zini, ολόσωμη λευκή tuxedo φόρμα με δέσιμο στη μέση. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα ψηλοτάκουνα mules με λουριά Mark Milan και σουέντ τσόκερ κορδόνι με μήκος που ενσωματώνεται εκεί που εσείς θέλετε από τη συλλογή Club Rivieraτης Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα καθαρά μάτια με λεπτό eyliner, τις γυαλάδες με το MAC Gold Deposit, το ρουζ Coral Cove No 05 της Milani και στα χείλη το κόκκινο κραγιόν Imperial Red Luxe Lip Color της Bobbi Brown και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα