Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16-20/04

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 16/4

Το γαλάζιο ή light blue είναι από τα πιο αγαπημένα pastel χρώματα όλων των γυναικών που κατέχει πρωταγωνιστική θέση στις τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018. Αν κάνετε μια βόλτα στην αγορά θα το δείτε

παντού: Σε φορέματα, σορτς, τοπ, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα. Για ένα super stylish αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με: Άσπρο, ροζ και εμπριμέ. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης και η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την BSB, μίνι, girly, κρουαζέ, σε γαλάζιο χρώμα με κόκκινα αστεράκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπγραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα booties πέδιλα σε γαλάζιο και μαύρο από τα καταστήματαTsakiris Mallas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες ψηλά στα μήλα και τα μάτια, με το Soft and Gentle από την MAC, το ρουζ Natural Matte Silky Blusher No 13 Pure Blush από την Seventeen και το διπλό κραγιόν Top Gloss σε ροζ απαλό, επίσης από την Seventeen και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, πιάνοντάς της τα μισά πάνω, με όγκο, ένα από τα πιο εύκολα και βολικά χτενίσματα που υπάρχουν.

Τρίτη 17/4

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το φούξια αποτελεί ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν και σας συμβουλεύουμε, αν δεν έχετε ακόμα κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα σας να επενδύσετε σε κάποιο από αυτά, καθώς θα το φοράτε φανατικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Στην περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε μόνο ένα, τότε μην έχετε δεύτερες σκέψεις και αποκτήστε ένα jumpsuit, μια ολόσωμη φόρμα δηλαδή που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Η Φαίη μας εμφανίστηκε σήμερα στο Πρω1νό με μια δημιουργία της εταιρείας Desiree Fashion, κοντομάνικη, σεμιζιέ, ολόσωμη φούξια φόρμα, σε μήκος 3/4 με δέσιμο στη μέση. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα ασημένια booties πέδιλα Mark Milan και My FF Rhodium Plated ασημένια μικρά σκουλαρίκια κρίκοι από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο, τα τονισμένα μάτια με την παλέτα Mariah Carey από την MAC και στα χείλη δυο κραγιόν από την YSL, το Rouge Pour Couture The Mats No 221 και το Rouge Pour Couture No 12 και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό ατημέλητο pony tail.

Τετάρτη 18/4

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμαδηλαδή, ένα από τα πιο ωραία και διαχρονικά κομμάτια που υπάρχουν στην γυναικεία γκαρνταρόμπα, που θα είναι πάντα must, ανεξάρτητα από τις τάσεις και τις επιταγές της μόδας. Ένα ρούχο πασπαρτού που μπορεί να δείξει σούπερ στυλάτο με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με μια υφασμάτινη μαύρη κορδέλα στα μαλλιά της. Συγκεκριμένα η Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1ινού με μια δημιουργία από την BSB, ένα μαύρο φόρεμα στενό, midi, off shoulder, διακοσμημένο με μαύρη δαντέλα στο μπούστο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas με έλασμα που αγκαλιάζει το πόδι και μαύρη υφασμάτινη κορδέλα στα μαλλιά από προσωπική συλλογή. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε μπρονζέ αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες με το Everglow Highlighter από την Offra, το ρουζ Hot Mama από την εταιρεία The Balmκαι τέλος στα χείλη το κραγιόν Shy Girl από την MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια ατημέλητη γαλλική πλεξίδα και διακοσμώντας τα με μια μαύρη φαρδιά υφασμάτινη στέκα.

Πέμπτη 19/4

Χωρίς καμία αμφιβολία τα floral μοτίβα ταιριάζουν τόσο στην Άνοιξη όσο και στο Καλοκαίρι και αναδεικνύουν με τον πιο ωραίο τρόπο την girly και ρομαντική σας πλευρά. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τις floral φούστες, mini, midi ή maxi που αποτελούν ένα must have κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και μπορούν να κάνουν το στυλ σας να μοιάζει κλασικό, μοντέρνο ή retro. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για το σημερινό της look στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα σύνολο από την εταιρεία Ziniπου αποτελείται από μαύρο τοπ με βολάν στους ώμους και μια φούστα με 60’s αναφορές, ψηλόμεση, κλος, με όγκο σε ιβουάρ, διακοσμημένη με μαύρα λουλούδια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα μαύρα καστόρινα πέδιλα με δέσιμο πάνω από τον αστράγαλο Tsakiris Mallas και εντυπωσιακό τσόκερ με διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο, λευκό, ροζ και μπρονζέ από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε μπρονζέ αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες με το Everglow Highlighter από την Offra, το ρουζ Hot Mama από την εταιρεία The Balm και τέλος στα χείλη μια μείξη από τα κραγιόν Costa Chic και Shy Girl και τα δυο από την MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με όγκο και χωρίστρα στη μέση.

Παρασκευή 20/4

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως η δύναμη των αξεσουάρ είναι τεράστια, αφού μπορούν πανεύκολο να απογειώσουν μια εμφάνιση ή να την καταστρέψουν. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα μακριά σκουλαρίκια και θα σας δείξουμε τον ωραιότερο τρόπο για να φορεθούν τις πρωινές ώρες, κάνοντας το look σας μοναδικό, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας, που τα συνδύασε με ένα εκρού φόρεμα. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο Πρω1νό και καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα φόρεμα από την εταιρεία Access, εκρού, μίνι, αμάνικο, πλισέ σε στυλ grecian. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με σκούρα καφέ ψηλοτάκουνα πέδιλα διακοσμημένα με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες, Jimmy Chooo από τον Καλογήρου και FF Talisman Yellow Gold Plated Μακριά Σκουλαρίκια από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε μπρονζέ αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες με το Gold Deposit Mineral Skinfinish από την MAC, το ρουζ Hot Mama από την εταιρεία The Balm και τέλος στα χείλη το κραγιόν Pure Zen από την MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ατημέλητο χαμηλό pony tail με όγκο.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, folli follie, tsakiris mallas, light, blue, σορτς, super, ροζ, ΑΝΤ1, bsb, mac, top, χτενίσματα, fashion, milan, Κρίκοι, follie, ysl, rouge, midi, εταιρεία, girl, floral, καλοκαιρι, mini, στυλ, retro, ώμους, access, yellow, zen, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, τελος του κοσμου, ξανα, tsakiris mallas, χτενίσματα, αξεσουαρ, λουλουδια, φορεματα, χρωματα, bsb, mac, ysl, zen, αγορα, ασημενια, ανοιξη, γωγω, δυναμη, δειτε, διπλο, ευκολα, εβδομαδα, εταιρεία, καλογηρου, κυματα, κοσμηματα, λεπτομερειες, μαυρο, μακιγιαζ, μακρια, μαλλια, ματια, μηκος, μινι, μικρο, παντα, ολοσωμη φορμα, παπουτσια, πεδιλα, υπογραφη, ροζ, πρωταγωνιστες, σεζον, συγκεκριμενα, σκεψεις, σκουλαρικια, στυλ, στυλιστα, σουπερ, τσαντες, φουξια, φορμα, χειλη, χρωμα, ψηλοτακουνα, ωρες, access, ασπρο, super, blue, δημητρης, εμφανισεις, fashion, floral, folli follie, follie, girl, κομματι, λευκο, light, midi, mini, milan, μοιαζει, ογκο, retro, rouge, σορτς, top, ώμους, ωραιο, yellow
Τυχαία Θέματα