Προβλέψεις Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η σημερινή ημέρα κινείται θετικά κάνοντας εσάς και τους γύρω σας να την απολαύσετε. Δημιουργείται ένα εξαιρετικό σκηνικό για κοινωνικές συναναστροφές και διασκέδαση. Να πάρετε μαζί σας ανθρώπους οι οποίοι είναι έτοιμοι να διασκεδάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η μέρα σας είναι ήρεμη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη διατηρήσετε θετική. Προσέξτε αν υπάρχει κάτι που έχει ξεχαστεί και πρέπει να το παρακολουθήσετε πριν υπογράψετε. Απόψε θα κάνετε πράγματα που είναι διασκεδαστικά, περιπετειώδη και ίσως τολμηρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι δυνάμεις καταφέρνουν να δημιουργήσουν μία ωραία ημέρα και γι’ αυτό πρέπει να είστε σε καλή και αισιόδοξη διάθεση. Τα εργασιακά σας παραμένουν σταθερά. Πάρτε το τηλέφωνο και αρχίστε να οργανώνετε το βράδυ σας και το Σαββατοκύριακο σας καθώς μοιάζει να είναι πολύ καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το σπίτι είναι αυτό όπου θα προτιμούσατε να είστε, αλλά αν δεν μπορείτε εσείς θα είναι σίγουρα οι σκέψεις σας. Η διατήρηση μιας θετικής νοοτροπίας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την ημέρα σας πολύ πιο επιτυχημένη και ικανοποιητική. Αυτό είναι ένα καλό βράδυ για να το περάσετε με τους αγαπημένους σας αλλά «σπάστε» τη ρουτίνα και κάντε κάτι συναρπαστικό και διαφορετικό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Προσπαθήστε να κάνετε την ημέρα σας πιο ευτυχισμένη και θετική λέγοντας κάποια ανέκδοτα και σκορπίζοντας χαρά στους τριγύρω σας ή φλερτάροντας. Πρόκειται για μια αλλαγή στάσης και νοοτροπίας. «Σπάστε» τη συνηθισμένη ρουτίνα και αναζητήστε κάτι πιο συναρπαστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Θα διαπιστώσετε ότι βάζοντας την αρνητικότητα στην άκρη και εστιάζοντας στα θετικά βήματα προς τα εμπρός θα δείτε τους στόχους σας πιο ξεκάθαρα. Η υιοθέτηση μιας χαρούμενης νοοτροπίας προσελκύει περισσότερους θετικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Τα “vibes” υποδηλώνουν ότι μια αλλαγή σκηνικού θα σας κάνει καλό απόψε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σήμερα πολλά πράγματα είναι υπέρ σας, μπορεί να μην είναι μεγάλα αλλά ακόμη και η μικρότερη χειρονομία ή λέξη είναι ικανή για να ενισχύσει την αυτοεκτίμησή σας και να φέρει ευτυχία στην ημέρα σας. Απόψε είναι ιδανικά για εορτασμούς, πάρτι ή μια ρομαντική απόδραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αφήστε το εσωτερικό σας φως να λάμψει σήμερα. Έτσι φαίνεστε στου γύρω σας πιο ελκυστική, προσιτή και διασκεδαστική. Αυτή είναι μια καλή νύχτα για να αναζητήσετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Το φλερτ ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι συμβουλές μπορεί να είναι η απάντηση που ψάχνατε και κάποιος ίσως σας καθοδηγήσει σε ένα μονοπάτι που είναι καλύτερο για σας. Μην αγνοήσετε τη βοήθεια κανενός. Κάντε μία απόδραση διαφορετική από τις συνηθισμένες απόψε. Δεν έχει σημασία με ποιους θα είστε αρκεί να περνάτε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάτι νέο έρχεται στο δρόμο σας. Μπορεί να είναι μια συναρπαστική πρόσκληση να κάνετε κάτι πιο τολμηρό ή να πάτε κάπου διαφορετικά. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και θα απολαύσετε την ημέρα και τη νύχτα σας πολύ περισσότερο. Προσπαθήστε να μην κολλήσετε στις συνηθισμένες σας ρουτίνες αλλά να κάνετε το ακριβώς αντίθετο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ο αγαπημένος σας μπορεί να είναι σε διάθεση για party ενώ εσείς όχι τόσο. Ό, τι και να κάνετε η ενέργεια σας θα μειώνεται γρήγορα καθώς κινείται η νύχτα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Προσπαθήστε να μην είστε ευερέθιστες και αφήστε τα πράγματα να τροποποιηθούν. Θα πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα σας τονώσει και θα σας απαλλάξει από την πλήξη σας κάνοντας κάτι εναλλακτικό, όπως ένα διαφορετικό είδος ταινίας, συναυλίας ή κάποιου παιχνιδιού.

Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Keywords