Πρωινό μας – Αποκάλυψη: Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» -H ημερομηνία της πρεμιέρας

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, το «My Style Rocks» επιστρέφει και επίσημα στις οθόνες μας μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλου του παιχνιδιού έχουν ήδη ξεκινήσει και πολύ σύντομα θα κάνει πρεμιέρα με νέα και λαμπερά πρόσωπα.

Ποια θα είναι όμως τελικά η παρουσιάστρια του MSR;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε σήμερα (5/12) μέσα από το «Πρωινό μας» ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι εκείνη που θα παρουσιάσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, τονίζοντας

μάλιστα πως είναι οριστικό.

Όσο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας, η ίδια αποκάλυψε πως το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 16 Ιανουαρίου 2023.

«Την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε ένα πολύ καλό casting για τις κυρίες που πρόκειται να δούμε και πρέπει να σας πω, πώς θα είναι κορίτσια που τα ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη. Πρόσωπα που έχουμε δει σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όσον για την κριτική επιτροπή, ανέφερε πως δύο πρόσωπα έχουν ένα προβάδισμα αλλά δεν έχουν υπογράψει ακόμα. Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη και τη Βίκυ Κουλιανού. Επίσης τόνισε πως το κανάλι και η παραγωγή θέλουν και τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος βρισκόταν και στους προηγούμενους κύκλους.

Διαβάστε ακόμα:

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μποφίλιου: Οι πρώτες δηλώσεις στο «Πρωινό μας» μετά τις αντιδράσεις -«Αγαπάω τις γυναίκες κι ας είμαι ομοφυλόφιλος»

Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη συνέντευξη δύο χρόνια μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα

Κιβωτός του Κόσμου – Πάτερ Αντώνιος: Οι δηλώσεις του δικηγόρου του έξω από τον Άρειο Πάγο

Keywords
Τυχαία Θέματα