Πρω1νό: Τα σχόλια της Φαίης για το τέλος της φιλίας Μαυρίδη-Τανιμανίδη

Το βράδυ της Τρίτης (16.04) προβλήθηκε στον Alpha η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” και στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της φιλίας του με τον Σάκη Τανιμανίδη, αποκαλύπτοντας: “Πολλές φορές προσπαθούμε να μην πούμε. Δεν πρόκειται να σου πω την αλήθεια ποτέ. Σου είμαι πολύ ειλικρινής. Για κάποιον λόγο δεν θέλαμε να το συνεχίσουμε το

Word Party. Ήταν συνολική απόφαση. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω κάτι να είμαι μαλωμένος. Δεν είναι μια απόφαση δικιά μου. Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε «είναι μια ιδέα του Σάκη». Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις. Για να πεις είμαι δημιουργός του concept πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα… Εμείς δεν γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή πως το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους.

Αυτό με τους τίτλους τέλους δεν με ένοιαζε πολύ. Με ένοιαζε άλλο πράγμα. Όταν τελειώσαμε σε συνεντεύξεις για το που βρήκε τα λεφτά απαντούσε οικογένεια και φίλοι. Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει. Αν μη τι άλλο πες ο Γιώργος. Το έκανα, δεν είναι ψέματα. Όταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου. Δεν είναι ωραίο. Δεν το κάνεις σε ανθρώπους που είναι δικοί σου. Τους στηρίζεις. Στην πορεία φαίνεται αν θα εξελιχθεί μια σχέση. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε”!

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρω1νό το πρωί της Τετάρτης (17.04) και η Φαίη μας έκανε τα δικά της σχόλια για το τέλος της φιλίας των δύο παρουσιαστών: “Εγώ ξέρετε πάντα λέω αυτά που αισθάνομαι με τον δικό μου τρόπο. Δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία επαγγελματικά, συνεννόησης με τον Μαυρίδη. Εννοώ από το διάστημα που ήταν στον ΑΝΤ1. Από την άλλη ευτυχώς δεν είμαι άνθρωπος με εμμονές. Δεν βλέπω έναν άνθρωπο που λέει ψέματα. Βλέπω έναν άνθρωπο που λέει αλήθεια. Με πείθει. Σαν Φαίη δεν μου αρέσει η ατάκα με δανεικά. Από την άλλη πιστεύω πως ο άνθρωπος λέει αλήθεια. Με έχει πείσει”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Παίκτρια του GNTM θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5”!

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε από τη Νικολέττα Ράλλη!

Τα καρφιά του Χαράλαμπου Κοτσώνη μετά την αποχώρησή του από το MasterChef!

Keywords
Τυχαία Θέματα