Πρω1νό: Τα «καυτά» φιλιά της Μαρίας Ηλιάκη με τον σύντροφό της και το σχόλιο της Φαίης!

Πρόκειται για μια παρουσιάστρια, η οποία αποφεύγει να απασχολεί τα ΜΜΕ με την προσωπική της ζωή. Εντούτοις, στα τέλη του καλοκαιριού έγινε γνωστό πως βρήκε τον άντρα που έβαλε μια επιπλέον χαρά στη ζωή της και ανάτρεψε την καθημερινότητα της. Ο λόγος για την Μαρία Ηλιάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση της νέας της σχέσης απασχόλησε τα lifestyle έντυπα, τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και τις διαδικτυακές ιστοσελίδες. Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της ξανθιάς παρουσιάστριας, δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Μανουσάκη, με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης. Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος δραστηριοποιείται στο ξενοδοχειακό κλάδο του νησιού του, ενώ παράλληλα εργάζεται ως γυναικολόγος στη Ζυρίχη.

Παρά τις αυξημένες απαιτήσεις που επιβάλλουν τα όσα καταπιάνεται, ο ίδιος φροντίζει να τακτοποιεί έγκαιρα τις όποιες υποχρεώσεις του, ώστε να βρίσκεται με την αγαπημένη του.

Πρόσφατα, το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! τους τσάκωσε να δίνουν «καυτά» φιλιά.

Το εν λόγω θέμα σχολίασε και η παρέα του Πρω1νού. Μάλιστα, όταν ο Άρης Καβατζίκης παρουσίαζε τις φωτογραφίες, η Φαίη ανέφερε: «Μου έλειψε η Μαρία, θέλω να την δώ. Καλέ αγκαλιές, φιλιά, χέρι χέρι…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Γνωστή Ελληνίδα αποκάλυψε στο Πρω1νό: «Έχω κάνει ήδη 2 εξωσωματικές που δεν πετύχανε! Είμαι ξανά στη διαδικασία…»

Keywords
Τυχαία Θέματα