Πρω1νό: Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για την προσωπική της ζωή και τον γάμο!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου το πρωί της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο γάμου. Επιπρόσθετα αναφέρθηκε στη συζήτηση που έκανε με τα παιδιά της για το γεγονός!

«Έχω διαβάσει σε συνέντευξη σου στην οποία είπες ότι θα σκεφτόσουν να ξαναπαντρευτείς και να κάνεις ένα παιδί», είπε η Φαίη μας και η ηθοποιός απάντησε: «Ναι θα το σκεφτόμουνα. Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, αλλά γενικά λέω… Δεν θα σου έλεγα “όχι αποκλείεται”. Αν προέκυπται καλώς…»

Μάλιστα, στη συνέχεια η Φαίη θέλησε να διευκρινίσει: «Δεν φοβάσαι ότι αυτό θα μπορούσε να φέρει μια αναστατώσει στα παιδιά και πως θα το πεις;», και τότε η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκρίθηκε: «Όχι. Έχουν γίνει κουβέντες με τα παιδιά για το πως θα τους φαινόταν αν προέκυπτε κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό έγινε σε ένα θεωρητικό επίπεδο όταν καθόμασταν και συζητούσαμε. Δεν νομίζω ότι θα υπήρχε κάποιο θέμα. Τα παιδιά μου είναι μεγάλα πλέον. Μπορούμε να συζητήσουμε σαν φίλοι κάποια πράγματα. Δεν νομίζω ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλη ανακατωσούρα για το θέμα. Σκέψου ότι ο μεγάλος μου είναι δεκατεσσάρων ετών, δηλαδή σε τέσσερα χρόνια θα φύγει και θα ανοίξει τα φτερά του. Οπότε θα είναι μια πολύ διαφορετική ζωή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για τις γυμνές φωτογραφίες που λαμβάνει στα social media και το επικό λάθος του Ουγγαρέζου για την κόρη της!

Keywords
Τυχαία Θέματα