Πρεμιέρα για το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”: Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε!

Πρεμιέρα έκανε απόψε το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος καλησπέρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. «Καλώς ήρθατε για μια ακόμα χρονιά στο Ελλάδας έχεις ταλέντο», ανέφερε στην έναρξη του show, ο παρουσιαστής.

Φυσικά, στις θέσεις των κριτών βρίσκονται η Μαρία Μπακοδήμου, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης, έτοιμοι να εντοπίσουν το μεγάλο ταλέντο της χώρας.

Στο αποψινό επεισόδιο

θα παρακολουθήσουμε:

Δεκάδες εξαιρετικοί performers είναι έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απόψε και αύριο στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να εντυπωσιάσουν κοινό και επιτροπή. Ο ανταγωνισμός μεγάλος, η αγωνία κορυφώνεται για μικρούς και μεγάλους που μοναδικός τους στόχος είναι να αποδείξουν το ΤΑΛΕΝΤΟ τους.

Ένας εξάχρονος πιανίστας θα επιχειρήσει να μαγέψει τους κριτές και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μία ομάδα από γκέισες φαίνεται να ανεβάζει την αδρεναλίνη και ο Γιώργος Λιανός να μην μπορεί να το …διαχειριστεί.

Μία πενταμελής ομάδα παρουσιάζει ένα μοναδικό υπερθέαμα με μουσική, τραγούδι, χορό και παράλληλα κάνει ακροβατικά στον αέρα.

Μάγοι, ζογκλέρ, τραγουδιστές, χορευτές, ζωγράφοι παίρνουν θέση πάνω στη σκηνή. Πόσοι θα καταφέρουν να κερδίσουν την εύνοια του Γιώργου Καπουτζίδη, ή την στήριξη της Μαρίας Μπακοδήμου και το ναιτου Σάκη Τανιμανίδη;

Θα πετύχει άραγε κανείς να μαγέψει έστω και ένα μέλος της επιτροπής ώστε να πατήσει το Golden Buzzerπου θα τον στείλει κατ’ ευθείαν στους ημιτελικούς;

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού στην ίδια πασαρέλα με την Eva Longoria-Δείτε τη να ποζάρει με την Doutzen Kroes!

Keywords
Τυχαία Θέματα