Πώς θα αντιγράψεις το στιλ της Hailey Bieber; Δες εδώ τα tips που θα σε βοηθήσουν! (VIDEO)

Η Hailey Bieber έχει υπέροχο στιλ και πάντα μας αρέσει να βλέπουμε τις στιλιστικές επιλογές της. Η instagrammer Açelya De Rosa μας δείχνει 3 looks του γνωστού μοντέλου αλλά και πώς μπορούμε να τα αντιγράψουμε.

#1. Όλες μας έχουμε ένα μαύρο τζιν και ένα μαύρο top στην ντουλάπα μας. Η Hailey Bieber επιλέγει μαύρα πέδιλα για να ολοκληρώσει το look της

αλλά και ένα μαύρο δερμάτινο jacket. Το γνωστό μοντέλο ολοκληρώνει το στιλ της με μαύρα γυαλιά ηλίου και πορτοκαλί τσάντα και δείχνει υπέροχη.

#2. Στο δεύτερο look η όμορφη σύζυγος του Justin Bieber επιλέγει biker shorts σε neon απόχρωση και το συνδυάζει με oversized φούτερ. Μπορείς να αλλάξεις το φούτερ με ένα άνετο t-shirt και να προσθέσεις sneakers στο outfit για μεγαλύτερη άνεση.

#3. Η Hailey λατρεύει τα total black looks και τα επιλέγει συχνά στις εμφανίσεις της. Το τρίτο look μπορεί να είναι λίγο πιο χειμερινό αλλά μπορείς να το αντιγράψεις υιοθετώντας και εσύ ένα total black look.

Δες και τα τρία αυτά looks στο βίντεο που ακολουθεί.

View this post on Instagram

3 HAILEY BiEBER LOOKS which one is your fav? 1,2 or 3?? Lets vote i Love 1 welcher Look gefällt euch am Besten ? . . 1.LOOK: top: @zara Jeans: @asos leather jacket: @Zara shoes & glasses: @nakdfashion . . 2.LOOK: leggings: @sheingermany Shirt: @missyempire socks: @nike shoes: @balenciaga . . 3.LOOK: Sweatshirt: @partynextdoor leather jacket: @zara pants: @zara . . @americanstyle Music: @iksonmusic – WANNA #ootd #haileybaldwin #haileybieber #inspo #outfitinspiration

A post shared by Açelya De Rosa (@jldrae) on Jun 1, 2020 at 5:19am PDT

Διαβάστε ακόμα: 5 trends στα μαγιό που θα υιοθετήσουν οι πιο…ψαγμένες στη μόδα

7 trends που μπορείς να υιοθετήσεις στους γάμους του Καλοκαιριού!

Shorts + hiking boots: Πώς θα τα συνδυάσεις μεταξύ τους αυτό το Καλοκαίρι (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα