Πηνελόπη Πλάκα: Η απώλεια που της στοίχισε, το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της και η δύσκολη συνεργασία

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε για όλα σήμερα το πρωί (23/5) η Πηνελόπη Πλάκα!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- σε μια πολύ δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν, στις απώλειες που βίωσε και της στοίχισαν, αλλά και στον σύντροφό της.

«Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, έχω δουλέψει και με ειδικό, διαβάζω πολύ, μου αρέσει, θέλω να εξελίσσομαι. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να εξελιχθώ», εξομολογήθηκε αρχικά.

Για τον θάνατο των παππούδων της, η Πηνελόπη Πλάκα

σημείωσε στη συνέχεια ότι «κάθε απώλεια είναι δύσκολη στη ζωή, πόσο μάλλον να έχεις μεγαλώσει με ανθρώπους και να τους χάνεις. Νομίζω όμως ότι σε πάει και ένα βήμα παραπάνω, σκέφτεσαι να κάνεις πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος, να δημιουργήσεις δική σου οικογένεια, να συνεχίσεις τη ροή των πραγμάτων».

Όσο για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο ενός γάμου, δήλωσε ότι «έχω ωραία σχέση με το σύντροφό μου. Για γάμο δεν έχω ακόμα σκέψεις. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δημιουργήσω οικογένεια. Θα το δούμε».

Τέλος, η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε και για μια δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν, τονίζοντας ότι «έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασία, δεν ταίριαζα, ένιωθα ξένο σώμα, αλλά τελείωσε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Κουφός: Παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του -Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με την σύντροφό του

Μυρτώ Αλικάκη: Όσα είπε για τις τολμηρές ερωτικές σκηνές της σειράς «Αναστασία»

Σασμός: Ο Μαθιός βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει…

Keywords
Τυχαία Θέματα