Πέτρος Συρίγος στο Πρω1νό: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση της κόρης του – «Έχω χρόνια να πλαντάξω στο κλάμα»

Πιο χαρούμενος από ποτέ είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Πέτρος Συρίγος, καθώς η σύζυγός του, Ρένα, έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους. Ο γνωστός σεφ, που απουσιάζει σήμερα από το Πρω1νό λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος, μίλησε στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα για τη γέννηση της κόρης του.

«Φαίη, έχεις δοκιμάσει πολλά φαγητά από εμένα, αλλά αυτή η συνταγή είναι η πιο πετυχημένη. Είμαστε πολύ καλά. Και η γυναίκα μου και το μωράκι μας. Δεν έχω λόγια. Είναι ευλογία αυτή η στιγμή που βγαίνουν και

σε φωνάζουν για να πας να δεις το παιδί σου… Έχω χρόνια να πλαντάξω στο κλάμα. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω.

Σε όσους στέλνω φωτογραφία λένε ότι μοιάζει σε μένα. Και εμείς που το κοιτάμε με τη γυναίκα μου το ίδιο λέμε. Ήταν όλα πάρα πολύ εύκολα. Πήγαν πολύ καλά. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Γεννήθηκε 3.130 κιλά η μικρή. Όλη μέρα την έχουμε αγκαλιά.

Η Ρένα αναρρώνει και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι! Ανακουφίστηκα που ήμουν δίπλα στη γυναίκα μου! Δεν επιτρεπόταν να είμαι δίπλα στη γέννα. Κάθε φορά που τη βλέπω να τρώει, να κάνει έτσι τα χειλάκια της, να τρώει, βουρκώνω. Δεν περίμενα να είμαι τόσο ευσυγκίνητος. Δεν θηλάζει. Θα βγούμε την Τετάρτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Συρίγος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor – Γιάννης Χατζηγεωργίου: Γεμάτη υπονοούμενα η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

 Κωνσταντίνος Τζούμας στο Πρω1νό: «Δεν ανακαλώ τίποτα»

 Χρυσές Σφαίρες 2022: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές!

Keywords
Τυχαία Θέματα