Πες αντίο στις σκούρες κηλίδες με αυτά τα 5 προϊόντα!

Οι σκούρες κηλίδες στο δέρμα είναι αποτέλεσμα είτε της έκθεσης στον ήλιο χωρίς αντηλιακό (ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!) είτε ορμονικό θέμα (πχ. κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης). Όπως και να έχουν δημιουργηθεί, οι σκούρες κηλίδες στο πρόσωπο δεν είναι ωραίες γιατί ΔΕΝ είναι φακίδες. Είναι απλά λεκέδες στο δέρμα που χαλούν την όψη μας και μάλιστα μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες. Ναι, ναι, το ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα είναι δείγμα νεότητας. Πως θα απαλλαγείς από αυτές; Αφενός πρέπει να φοράς αντηλιακό κάθε μέρα.. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ακόμα και τον χειμώνα με συννεφιά. Αφετέρου μπορείς να προμηθευτείς τα παρακάτω προϊόντα

για να σε προστατέψουν και να μειώσουν αυτές που ήδη έχουν δημιουργηθεί στο πρόσωπό σου. Πως τα διαλέξαμε; Τα δοκίμασα εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) και είναι αποτελεσματικά.

Clinique
Even Better Clinical Dark Spot Corrector
Η δράση του βασίζεται στο σύμπλεγμα CL-302, τεχνολογία φυτικής προέλευσης, η οποία βελτιώνει κατά 53% τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και στο βοτανικό εκχύλισμα του φυτού Dianella Ensifolia, ένα ισχυρό παράγωγο της Βιταμίνης C (Ascorbyl Glucoside). Αν προσθέσουμε σε αυτά την Γλυκοζαμίνη και το Σαλικυλικό Οξύ έχουμε ένα πραγματικό όπλο ενάντια στις κηλίδες.

Κορρές
Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C
Κρέμα εντατικής δράσης για την πρόληψη και επανόρθωση κηλίδων, με τρεις εξειδικευμένες ουσίες που δρουν σε όλα τα στάδια σχηματισμού τους. Το Άγριο Τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με καθαρή βιταμίνη C προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

GlamGlow
FlashmudBrighteningTreatment
Το πανίσχυρο και πρωτοποριακό σύμπλεγμα λάμψης που περιέχει βοηθάει στη δημιουργία πιο φωτεινής, πιο λαμπερής και πιο σέξι επιδερμίδας. Η τεχνολογία TEAOXI®, εμπλουτισμένη με φύλλα λευκής σημύδας, ελευθερώνει σταδιακά βετουλίνη, βετουλινικά και ελλαγικά οξέα για αποτελέσματα εξαιρετικής λεύκανσης. Το WhiteEnergyTM είναι ένα μείγμα από πανίσχυρα φυσικά δραστικά συστατικά που δημιουργούν ομοιόμορφο και φωτεινό χρώμα. Το FlashlucentTM είναι μια σύνθεση φυσικών παραγόντων για την καθαρότητα της επιδερμίδας με τρία επίπεδα. Το ReflectrumTM είναι ο συνδυασμός πολλών δραστικών συστατικών που δίνουν λάμψη.

La Roche-Posay
Pigmentclar UV SPF 30
Συνδυάζει το ισχυρό σύμπλοκο κατά των κηλίδων με PhE-Resorcinol και την ενισχυμένη προστασία κατά της ρύπανσης χάρη στην υφή της που αποτρέπει την προσκόλληση ρύπων στην επιδερμίδα. Προστατεύει επίσης ενάντια στις ακτίνες UVAχάρη στο καινοτομικό σύστημα φίλτρων UVB SPF30 και UVA PPD15 ενώ παράλληλα προστατεύει ενάντια στο οξειδωτικό στρες χάρη στο συνδυασμό των συστατικών Gingko + Ferulic Acid.

Kiehl’s
Clearly Corrective Dark Spot Solution
Βασικό συστατικό του, η δραστική Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C, το νεότερο παράγωγο βιταμίνης C που προλαμβάνει τα κοκκία μελανίνης και διασπά τα υπάρχοντα. Περιέχει επίσης εκχύλισμα λευκής σημύδας που αποκαθιστά την ενυδάτωση και τα θρεπτικά στοιχεία στις στιβάδες του κυρίως δέρματος και της επιδερμίδας και εκχύλισμα παιωνίας, που συμβάλλει στην προστασία από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο δέρμα.

Διάβασε ακόμα:

10 κραγιόν για το σαββατοκύριακο

20 μικρά και μεγάλα tattoo αποκλειστικά για beauty addicts!

7 λόγοι γιατί η ψηλή αλογοουρά είναι το must χτένισμα για το καλοκαίρι

The post Πες αντίο στις σκούρες κηλίδες με αυτά τα 5 προϊόντα! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα