Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου και το επιβεβαίωσε on camera!

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή γύρισε ο γνωστός ηθοποιός μετά από 10 χρόνια γάμου. Ο λόγος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τη Μαρία Εγγλέζου, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ζωής. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή στις αρχές του καλοκαιριού, όμως o γνωστός ηθοποιός, τώρα επιβεβαίωσε το γεγονός.

«Με την κυρία Εγγλέζου ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ανδρόγυνο για πάντα. Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν ζήσει μαζί δύσκολες καταστάσεις δεν νομίζω ότι χωρίζουν ποτέ. Το αν ζουν μαζί ή όχι αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του. Δε με ενόχλησαν τα

δημοσιεύματα χωρισμού. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, Happy Day.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περίπου δέκα χρόνια. Μάλιστα, η Μαρία Εγγλέζου ήταν η τέταρτη γυναίκα του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Οι δυο τους υπήρξαν πολύ αγαπημένοι και ο ένας μιλούσε με θαυμασμό για τον άλλον. Μάλιστα, ο Μιχάλης βοήθησε πολύ τη Μαρία στα επαγγελματικά της, όπως είχε δηλώσει: «Το όνομα του Μιχάλη Ιατρόπουλου ανοίγει αλλά και κλείνει πόρτες. Οι άνθρωποι που θα συνεργαστούν μαζί μου έχουν πλήρη επίγνωση αν θέλουν μια τραγουδίστρια για να τραγουδήσει και όχι να κάνει… άλλα».

Από την πλευρά του ο ηθοποιός, είχε δηλώσει πως η Μαρία τον έσωσε από τον αλκοολισμό. «Με βρήκε στην κατάλληλη στιγμή, σε μια φάση που ήμουν στα κόκκινα, αλλά ήθελα να σοβαρευτώ. Βεβαίως δεν έχω και παράπονο από τις προηγούμενες. Αλλά είναι πιο λαϊκό παιδί, πιο κοντά σε μένα, πιο ξηγημένη».

Δείτε ακόμη: GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Μέγκι Ντρίο, μετά την αποχώρηση της και η αναφορά σε αυτούς που την κρίνουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα