Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Είμαι ένα τρύπιο πορτοφόλι. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ»

Μπορεί οι τηλεοπτικές επιτυχίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει να δίνουν την εντύπωση στο κοινό ότι η οικονομική της κατάσταση είναι πολύ καλή, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα χρήματα και την αδυναμία της να τα κρατήσει.

Η σχέση σου με τα χρήματα ποια είναι;

Καμία! Άστα, μην τα ρωτάς! Είμαι ένα τρύπιο πορτοφόλι. Είμαι πολύ σπάταλη. Μόλις πάρω λεφτά, δεν καταλαβαίνω για πότε εξαφανίζονται. Δεν πάω να ψωνίσω, δεν τα ξοδεύω σε χαζομάρες, αλλά μου φεύγουν και δεν ξέρω και πώς. Αυτά ισχύουν για μένα. Για την κόρη μου, την Αφροδίτη, μαζεύω χρήματα. Εξασφαλίζω το παιδί μου. Αλλά για εμένα, δεν έχω τίποτα. Κι αν θεωρεί κάποιος ότι «αυτή μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, έχει λεφτά», σε πληροφορώ ότι δεν έχω κάτι. Ούτε ένα ευρώ. Το κομμάτι του παιδιού είναι διαφορετικό – πάντα ήταν.

Παραμένεις οξύθυμη και νευρική;

Παρορμητική θα με χαρακτήριζα. Αν ήμουν ζώο θα ήμουν γάτα. Είμαι cool κι αν με ενοχλήσει κάποιος θα βγάλω νύχια.

The post Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Είμαι ένα τρύπιο πορτοφόλι. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα