Πασίγνωστη celebrity δημοσίευσε αρετουσάριστη φωτογραφία της και «έριξε» το ίντερνετ

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός Hilary Duff θέλησε να δημοσιεύσει μια αρετουσάριστη φωτογραφία της για να δείξει σε όλους πώς είναι το σώμα της αυτή τη στιγμή.

Η ίδια σχολίασε τη φωτογραφία της γράφοντας:

«Δημοσιεύω αυτή τη φωτογραφία για λογαριασμό όλων των νέων κοριτσιών, των γυναικών και των μαμάδων όλων των ηλικιών. Απολαμβάνω τις διακοπές μου μαζί με το γιο μου, μετά από ένα μεγάλο διάστημα γυρισμάτων, που με ανάγκασαν να βρίσκομαι μακριά του για πολλές εβδομάδες τους τελευταίους μήνες. Αφού

λοιπόν τα sites και τα περιοδικά αγαπούν να μοιράζονται τις ατέλειες των διασήμων, λοιπόν, ορίστε! Το σώμα μου, μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, των 5 χρόνων γιο μου Λούκα. Γίνομαι 30 τον Σεπτέμβριο και το σώμα μου είναι υγιές βοηθώντας με να πηγαίνω, όπου χρειάζομαι. Κυρίες μου ας είμαστε περήφανες για αυτό που έχουμε και ας σταματήσουμε να χαλάμε πολύτιμο χρόνο μέσα στη μέρα, ευχόμενες να ήμασταν διαφορετικές, καλύτερες και αψεγάδιαστες. Κι εσείς ( ξέρετε ποιοί είστε ) ήδη ξέρετε πώς να καταστρέψετε τις διακοπές των άλλων, τώρα ξέρετε καλά πώς είστε αυτοί που κάνετε τους άλλους να ντρέπονται για το σώμα τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα