Πάνος Μουζουράκης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού «Θα κάνω ένα παιδί όταν…»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου. Ο καλλιτέχνης μίλησε για την κόντρα του με τον Σάκη Ρουβά, την σχέση του με την Μαρία Σολωμού, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα του.

«Πέρασα από δυο κάστινγκ για το “Mama Mia”. Επειδή ήθελαν να τραγουδάει χάλια ο χαρακτήρας μου τους έστειλα 13 διαφορετικές version. Στην Αμερική σου συμπεριφέρονται πάρα πολύ καλά, μου έστειλαν λιμουζίνα στο Χαλάνδρι για να με πάει στο αεροδρόμιο. Γράψανε περισσότερες καλές κριτικές στο εξωτερικό για μένα,

στην Ελλάδα δεν έγραψαν καμία. Στην Ελλάδα ασχολούνταν με το ότι δε θα είμαι στο “Voice” και ότι τα έφτιαξα με την κοπέλα ενός φίλου μου που δεν έγινε ούτε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Σάκη Ρουβά: «Δεν έχω μαλώσει με τον Σάκη Ρουβά, θα έρθει και στην πρεμιέρα μου».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στη σχέση του με την Μαρία Σολωμού, ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει ένα παιδί: «Είμαστε με τη Μαρία εδώ και αρκετό καιρό. Μερικές φορές με πιάνουν ανασφάλειες που δεν έχω γίνει μπαμπάς ακόμη. Δεν έχω αποφασίσει ποιο είναι πιο εγωιστικό, το να γίνεις γονιός ή το να μη γίνεις. Θα κάνω ένα παιδί όταν θα φτάσω στο σημείο να μπορώ να του δώσω όσο χρόνο θέλω».

Τέλος, περιέγραψε πως κατάφερε να αποχαιρετήσει τον μπαμπά του λίγο πριν φύγει από τη ζωή: «Αυτή τη χρονιά έγιναν όλα μαζί, από τη μια συμμετέχω σε χολιγουντιανή παραγωγή και από την άλλη έχω μια σοβαρή απώλεια. Αντιμετωπίζω το μεγαλύτερο φόβο μου, αυτόν που αποκόβεσαι από τις ρίζες σου και μένεις ορφανός. Την ώρα που έφευγα για Αμερική έχασα την ανταπόκριση και χάρη σ’ αυτό γύρισα και είδα τον μπαμπά μου στο νοσοκομείο. Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι πρόλαβα να πάω να τον δω και να με αποχαιρετήσει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Εύη Καραγιάννη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την απόπειρα αυτοκτονίας, τον καρκίνο και η αναφορά στη σχέση Ανανιάδη – Γαζή!

Keywords
Τυχαία Θέματα