Ορός ματιών: Το προϊόν ομορφιάς που επιβάλλεται να πάρει θέση στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης

Για τον ορό προσώπου τα έχουμε πει αρκετές φορές. Προηγείται της κρέμας ημέρας και νύχτας, ενυδατώνει την επιδερμίδα, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και προετοιμάζει το “έδαφος” ώστε να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η φόρμουλα περιποίησης που ακολουθεί. Παράλληλα καταπολεμά σημάδια γήρανσης όπως είναι οι κηλίδες και οι πανάδες.

Τα τελευταία χρόνια τα beauty brands δημιούργησαν ορούς και για την περιοχή των ματιών. Το πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου το οποίο όλες σας φροντίζετε ιδιαίτερα. Η κρέμα ματιών είναι ίσως

ένα από τα προϊόντα που επιλέγετε με μεγάλη προσοχή και αρκετές φορές ξοδεύετε περισσότερα χρήματα γι’ αυτές παρά για την κρέμα ημέρας.

Η αλήθεια είναι πως σας καταλαβαίνουμε. Υπάρχει περίπτωση το πρόσωπο σας να έχει τέλεια όψη αλλά να σας ταλαιπωρούν οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια. Το δέρμα στη συγκεκριμένη περιοχή είναι ιδιαίτερα λεπτό με αποτέλεσμα να παρουσιάζει ατέλειες γρηγορότερα. Κακή διατροφή, ηλιακή ακτινοβολία, στρες, περιβαλλοντικές συνθήκες και αϋπνία αφήνουν τα σημάδια τους στην περιοχή των ματιών.

Όσο αφορά τους ορούς ματιών, οι ειδικοί εξηγούν τη διαφορά από τις κλασικές κρέμες: Όπως ήδη γνωρίζετε η υφή τους είναι ρευστή και πιο απαλή. Η δράση τους όμως είναι μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική. Αυτό συμβαίνει επειδή τα συστατικά που περιέχουν είναι πιο δραστικά από εκείνα που περιέχουν οι κρέμες και ταυτόχρονα στηρίζονται σε νέες τεχνολογίες που επιτρέπουν στη φόρμουλα να εισχωρήσει με μεγαλύτερη ευκολία αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα πιο εύκολα.

Αυτό δε σημαίνει ότι ακυρώνουν τις κρέμες ματιών. Όλα είναι υποκειμενικά και η επιδερμίδα κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες και λειτουργεί με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε μόνες σας τη δοκιμή ώστε να καταλάβετε ποιο είναι το προϊόν που σας ταιριάζει. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο. Πρώτα τον ορό και στη συνέχεια την κρέμα ματιών όπως ακριβώς κάνετε και με τη φόρμουλα για το υπόλοιπο πρόσωπο.

Ας δούμε τους αγαπημένους μας:

Korres Golden krocus Eye Elixir: Μειώνει τα σημάδια γήρανσης και κούρασης χάρη στα αντιοξειδωτικά Κρόκου που περιέχει.

Kiehl’s Super Multi-Correctove Eye-Opening Serum: Ενυδατώνει, συσφίγγει και ανανεώνει την περιοχή των ματιών.

Darphin Uplifting Serum Eyelids Definition: Προσφέρει σύσφιξη και ανόρθωση .

Shiseido Benefiance Nutri Perfect Eye Serum: Ένας ορός που αντιμετωπίζει τα σημάδια κούρασης χαρίζοντας λάμψη και λείανση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Dior Capture Total Eye Serum: Κατάλληλος για λείανση των σημαδιών γήρανσης και λάμψη στην περιοχή των ματιών.

Διαβάστε ακόμη:

H ωραιότερη απόχρωση μαλλιών ονομάζετα Warm Peach Cobbler και είναι απολαυστική!

Η νέα σας εσάνς είναι μια ωδή στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα