Όλοι λένε πως η Rihanna μυρίζει τέλεια κι εμείς γνωρίζουμε το άρωμά της!

Η Rihanna είναι beauty icon; Σωστά; Σωστά. Επίσης έχει μεγάλη αδυναμία στο make up και αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε δική της σειρά η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη. Όλες σας άλλωστε θέλετε την υπέροχη λάμψη που έχουν τα ζυγωματικά της αλλά και τα συγκλονιστικά χρώματα στα χείλη.

Εκείνο όμως που δεν γνωρίζετε είναι πως μυρίζει υπέροχα. Και δεν το λέμε εμείς βέβαια γιατί δεν την έχουμε συναντήσει. Το αποκαλύπτουν φίλοι της αλλά και celebrities

που βρέθηκαν κοντά της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη F E N T Y (@ririgalbadd) στις 17 Απρ, 2020 στις 3:02 μμ PDT

“Μυρίζει τέλεια. Μου το είχαν πει αλλά τώρα μπορώ να το επιβεβαιώσω” λέει ο Nick Jonas. ” Δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Η Rihanna μυρίζει απίστευτα. Δεν αστειεύομαι. Ακόμη κι όταν μπήκα στο ασανσέρ μετά από αυτή το άρωμα της ήταν εκεί” δηλώνει ο Sheldon Cooper. Ενώ η Cardi B και η Jennifer Lawrence υποστηρίζουν πως το άρωμά της είναι παραδεισένιο.

Όπως καταλαβαίνετε μετά από όλα αυτά τα σχόλια η star ρωτήθηκε από δημοσιογράφο σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις και αποκάλυψε πως φοράει το “Love: Don’t Be Shy” του Kilian. Αμέσως μετά έγινε ανάρπαστο στην Αμερική και το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KILIAN PARIS (@kilianparis) στις 1 Φεβ, 2020 στις 9:02 πμ PST

Πρόκειται για μια εσάνς με νότες από cream soda και marshmallows που συνδυάζονται υπέροχα με τη βανίλια. Ναι, είναι ένα γλυκό άρωμα που αφήνει μια ζεστή και θηλυκή αίσθηση. 

Ναι, σωστά καταλάβατε, πρέπει να το δοκιμάσετε ειδικά αν σας αρέσουν οι εσάνς που θυμίζουν γλύκισμα.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Chris Appleton αποκαλύπτει πως δημιούργησε το ασύλληπτο animal print hair look στην Kim Kardashian

Δείτε πως θα κάνετε απίθανο winged liner ενώνοντας τελείες (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα