Όλγα Πηλιάκη: Τα σχόλια για τη συμμετοχή της στο Nomads, η οικογένεια και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο Πρω1νό παραχώρησε η Όλγα Πηλιάκη λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Nomads.

Η Φαίη μας ρώτησε την Όλγα: «Περίμενες τα σχόλια να μην είναι θετικά; Το είχατε ζήσει και με τον Στέλιο». Η πρώην παίκτρια των Ωκεανών απάντησε: «Σίγουρα το ήξερα όταν πήγαινα εκεί ότι θα κριθώ από τη στιγμή που πήγαινα εκεί… Δεν αγχωνόμουν ότι δεν θα τα καταφέρω ή ότι λυγίζω… Σε ότι αφορά τα σχόλια, σε σχέση με τον άντρα μου στην καθημερινότητά μας και από τους ανθρώπους που περιβαλλόμαστε, λαμβάνουμε μόνο θετικά σχόλια.

Αρνητικά έχουν ειπωθεί από κάποιες εκπομπές από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους. Σίγουρα όμως όχι από τον απλό κόσμο, λαμβάνουμε μόνο αγάπη και με αυτή την αγάπη μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι. Μέσα στο παιχνίδι ο καθένας έχει την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα του και νομίζω ότι ξέρει τι βγαίνει προς τα έξω. Δεν αγχώθηκα για το τι πρόκειται να αντικρύσω όταν βγω έξω».

Για την οικογένεια της μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια ενώ εξήγησε τι συνέβη όταν αντίκρισε την μπέμπα τους: «Έχω βρει άλλο μωρό! Δεν μπορούσε να σταθεί στον ποπό της και τώρα περπατάει. Ο Στέλιος ατάραχος την αφήνει περπατά μόνη της».

Τέλος όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αποκάλυψε: «Σκεφτόμουν ήδη πολλά πράγματα πριν μπω. Είμαι επιχειρηματικό μυαλό. Είχαμε και με τον Στέλιο κάποιες επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης κυρίως. Γενικότερα αγαπάω πολύ τις γυναίκες και ειδικότερα μανούλες. Θα ήθελα πολύ να εστιάσω σε αυτό το κομμάτι. Το πώς μία μανούλα μπορεί να επανέλθει από μία εγκυμοσύνη. Έχουν γίνει ήδη κάποιες προτάσεις και από ραδιόφωνο και από τηλεόραση. Είναι κάτι που σκέφτομαι και εξαρτάται από το πόσο θα μου ταιριάζει. Είμαι θετική».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα