Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Αυτό είναι το φύλο των διδύμων που περιμένουν

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς τους επόμενους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά λίγες ημέρες πριν, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

“Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος. Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει.”, είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Η χαρά για το ζευγάρι είναι διπλή, αφού θα αποκτήσουν δίδυμα μωράκια, αποκάλυψη που έγινε στην εφημερίδα On Time! Μάλιστα, σήμερα, το site parapolitika.gr και η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψαν το φύλο των μωρών του ζευγαριού. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα φέρει στον κόσμο ένα κορίτσι και ένα αγόρι.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Mad Clip στο “Πρω1νό”: Η συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα και η αναφορά στη σύντροφό του

Θετικός στον κορονοϊό ο Σταύρος Νικολαΐδης: Νοσηλεύεται λόγω πνευμονίας

Δείτε πότε κυκλοφορεί το πρώτο μυθιστόρημα του Τάκη Ζαχαράτου που θα εκπλήξει και θα συγκινήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα