Όλες οι τάσεις που είδαμε στο πολυαναμενόμενο show του οίκου Givenchy

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα shows πραγματοποιήθηκε χτες στο Παρίσι και συγκεκριμένα ο οίκος Givenchy παρουσίασε την Couture κολεξιόν του με σχεδιάστρια την Clare Waight Keller, τη γυναίκα που σχεδίασε το νυφικό της Meghan Markle και που απασχόλησε τόσο πολύ τα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό.

Η Clare ήταν η πρώτη σχεδιάστρια που έβαλε στην Couture κολεξιόν της και αντρικά looks και το ίδιο επέλεξε να κάνει και σε αυτό το show.

Η σχεδιάστρια έδειξε

υπέροχες δημιουργίες με εντυπωσιακά υλικά και υφάσματα και τα χρώματα που κυριάρχησαν στην πασαρέλα ήταν το μαύρο, το λευκό, το γκρι, το μοβ, το κόκκινο και το μπεζ.

Η Clare έδειξε τη δική της οπτική γωνία για το office look και μας άρεσε ιδιαίτερα που συνδύασε λευκά πουκάμισα με μάξι φούστες για ένα πολύ προχωρημένο work style.

Mπορεί το ασημί να θεωρείται η πιο hot μεταλλιζέ απόχρωση για το 2018/2019 αλλά η Clare επιμένει στο χρυσό!

Το λευκό που χρησιμοποίησε για το νυφικό της Meghan Markle αλλά και το χαμόγελο που έκανε το νυφικό στους ώμους της Δούκισσας ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια για να δημιουργήσει κάποια κομμάτια στο show του οίκου Givenchy.

Το μαύρο χρώμα αποτελεί σταθερή αξία για κάθε σχεδιαστή! Η Clare πόνταρε στα φορέματά της στα μεγάλα ντεκολτέ μια τάση που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Το μπορντό, το κόκκινο και οι αποχρώσεις τους παραμένουν must.

Διαβάστε ακόμα: Οι celebrities που περπάτησαν στο υπέροχο Resort show του οίκου Miu Miu

Keywords
Τυχαία Θέματα