Όλες οι εμφανίσεις της Φαίης μας στις πρεμιέρες του Πρω1νού τα τελευταία 7 χρόνια!

Τη Δευτέρα 7/09 είναι η μεγάλη πρεμιέρα του Πρω1νού και η Φαίη μας ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη εκπομπή! Η ίδια, μαζί με την ενδυματολόγο της, Ειρήνη Βάσσου, έχουν επιλέξει ήδη το πρώτο outfit της σεζόν και εμείς φυσικά ανυπομονούμε να δούμε την εμφάνισή της για μια ακόμα χρονιά.

Μέχρι τότε, εμείς κάναμε ένα throwback και βρήκαμε όλα όσα είχε φορέσει η Φαίη τις προηγούμενες χρονιές.

Το 2013 η Φαίη μας έκανε μια πολύ δυναμική εμφάνιση με ροζ

ανταύγειες στα μαλλιά (που είχε επιμεληθεί ο φίλος και συνεργάτης της, Δημήτρης Γιαννέτος και που είχαν γίνει το απόλυτο trend), εκρού παντελόνι, τοπ, μακρύ γιλέκο και κομψά oxford shoes -ναι, ήταν η πρώτη φορά που είδαμε να υιοθετούνται από μια παρουσιάστρια στη μικρή οθόνη.

Η παρακάτω φωτογραφία ήταν από το επίσημο shooting του καναλιού εκείνης της χρονιάς.

Το 2014 η Φαίη φόρεσε λευκό suit dress και εντυπωσιακές nude γόβες ενώ ολοκλήρωσε το outfit με layerings με κολιέ σε διάφορα μήκη.

Το 2015 εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με λευκό wrap μίνι φόρεμα ΒSB με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο τελείωμα και ψηλοτάκουνες ιριδίζουσες γόβες Casadei που έδιναν μια πιο glam διάθεση στο look της.

Το 2016 η Φαίη κάνει την ανατροπή και λέει την πρώτη καλημέρα της σεζόν με ένα casual look που εντυπωσίασε. Η Φαίη μας συνδύασε το ξεβαμμένο γκρι skinny τζιν της με λευκό πουκάμισο -και τα δύο ανήκουν στην εταιρεία μόδας BSB– μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρο τσόκερ.

Το 2017 η Φαίη κέρδισε τις εντυπώσεις με το μίνι κρουαζέ φόρεμα, off the shloulder από την BSB και τα nude booties πέδιλα Dukas.

Το 2018 η Φαίη κάνει πρεμιέρα με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελούνταν από ένα leather look ταμπά πουκάμισο, συνδυασμένο με ασορτί ζώνη, λευκό t shirt και λευκό skinny jean. Το look της ολοκληρώθηκε με λευκά ψηλοτάκουνα booties Casadei από τον Καλογήρου.

To 2019 η Φαίη μας καλωσόρισε στην πρεμιέρα του Πρω1νού με ολόσωμη denim φόρμα της εταιρείας μόδας BSB, με φερμουάρ και τσέπες, εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό Van Cleef & Arples, Vourakis Jewels και ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas.

Διαβάστε ακόμα:

Valeria Lipovetsky: 15 μέρες με ιδέες styling από την πασίγνωστη influencer

Sexy in the City: Τα looks που μας προτείνει η Emily Ratajkowski για βραδινές εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν

Πλήρης οδηγός με τις μεγαλύτερες φθινοπρωινές τάσεις της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα