Οι φυσικές μπούκλες της Celine Dion θα σας πείσουν να αφήσετε τα μαλλιά σας στην ησυχία τους!

Όλο και περισσότερες celebrities τον τελευταίο καιρό αφήνουν τα μαλλιά τους φυσικά με αποτέλεσμα να βλέπουμε πώς επιτέλους είναι στην πραγματικότητα. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε βέβαια η καραντίνα αφού και οι stars έμειναν σπίτι.

Δεν χρειάστηκε να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις ή να πατήσουν στο κόκκινο χαλί και δεν βρέθηκαν για καιρό με τον προσωπικό τους κομμωτή. Πιθανότατα αγάπησαν πολύ αυτή τη νέα συνήθεια και αποφάσισαν να την συνεχίσουν ακόμη και τώρα.

Η Celine Dion ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους εκατομμύρια θαυμαστές της. Ανέβασε backstage video από την ηχογράφηση του single “The Chase” στην οποία φαίνεται στο studio με τα μαλλιά της σγουρά και μακριά. Και η αλήθεια είναι πως μας θύμισε τα 90’s και τις πρώτες της εμφανίσεις στη σκηνή. Η Dion χορεύει, τραγουδά και μοιάζει με έφηβη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις 1 Οκτ, 2020 στις 7:12 πμ PDT

Ce

Κατά καιρούς έχει πειραματιστεί με τα μαλλιά της και την έχουμε δει με ανοιχτόχρωμα higlights καθώς και με αφέλειες. Τα τελευταία χρόνια όμως παραμένει πιστή στους χαμηλούς, σφιχτούς κότσους. Με κάποιες μικρές εξαιρέσεις όπως η συγκεκριμένη.

Εμείς πιστεύουμε πως οι μπούκλες είναι τελικά το χτένισμα που της ταιριάζει περισσότερο. Ανεπιτήδευτες και απλές την κάνουν να δείχνει πιο ανάλαφρη.

Και φυσικά το προτείνουμε σε όλες εσάς που έχετε φυσικά, σγουρά μαλλιά. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις συσκευές θερμότητας. Ξεκουράστε τα μαλλιά σας και αναδείξτε τη φυσική τους υφή.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Σας τελείωσε το μολύβι φρυδιών; Κανένα πρόβλημα! Ένα… αμύγδαλο θα σας σώσει -βίντεο

H Lucy Boynton δημιουργεί ψεύτικες φακίδες με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο!

Keywords