Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο και το στοίχημα της Μενεγάκη για τέταρτη εγκυμοσύνη

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και το νεογέννητο αγοράκι τους. Η γνωστή παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια.

Η Σταματίνα κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη: ”Είναι στιγμές μεγάλης ευτυχίας και η αλήθεια είναι ότι το ζούμε πολύ πιο συνειδητοποιημένα. Σε ό,τι αφορά εμένα,

δεν έχω το αγχος της πρώτης φοράς, έχουν μεγαλώσει και οι κόρες μας… Είναι σαν να βιώνω τις στιγμές πιο ώριμα! Ανυπομονούμε να πάμε σπίτι να ξεκινήσει η καινούρια μας ζωή ως πενταμελής πλέον οικογένεια. Οι κόρες μας το περιμένανε πολύ καιρό. Ήρθαν για δέκα λεπτά να τον δούνε, γιατί κανονικά δεν επιτρέπεται. Κάναμε αγκαλίτσα όλοι μαζί, τον χάιδεψαν… Ήταν πολύ χαρούμενες”.

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο η Ελένη Μενεγάκη στοιχημάτισε με τους συνεργάτες της ότι η Σταματίνα θα πάει και για τέταρτο μωρό!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Όλγα Φαρμάκη: Η εξέλιξη στο Survivor που θεωρεί… άδικη!

Keywords
Τυχαία Θέματα