Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Marias Menounos: “Περάσαμε 18 χρόνια μαζί…”

Δύσκολες ώρες διανύει η Maria Menounos, καθώς πέθανε η αγαπημένη της σκυλίτσα, η οποία είχε το όνομα Baby. Η ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος απέκτησε το εν λόγω σκυλάκι 18 χρόνια πριν και ήταν η καθημερινή της συντροφιά.

Συντετριμμένη από τον θάνατο της, θέλησε να την αποχαιρετήσει αναρτώντας εικόνες της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Βέβαια,

συνόδευσε τις φωτογραφίες με ένα μακροσκελές και συγκινητικό κείμενο για την Baby, που ήδη της λείπει αρκετά.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη Baby. Περάσαμε σχεδόν 18 χρόνια μαζί. Ήταν το πρώτο μου σκυλί και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα καθώς ονειρευόμουν να την έχω όλη τη ζωή μου. Δανειζόμουν σκύλους φίλων και τους πήγαινα βόλτα όταν μεγάλωνα. Γύρισα σπίτι από τη δουλειά στον τελικό του Super Bowl και έμαθα πως ο @undergaro έπρεπε να την αφήσει να «φύγει» χωρίς εμένα. Πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτό το σκυλί αποτέλεσε μεγάλη έμπνευση για μένα με το πνεύμα και τον αγώνα της. Πριν τα 16 της είχε σοβαρή παγκρεατίτιδα και τα νεφρά της κατέρρεαν. Ο Keven περνούσε κάθε μέρα στον κτηνίατρο με εκείνη στο στέρνο του και δούλευε ταυτόχρονα μέσω του υπολογιστή του. Όταν όλοι οι κτηνίατροι, ακόμα και ο αγαπημένος μας dr @brianspar είπαν πως είχε έρθει η «ώρα», η baby αναστήθηκε σαν από θαύμα. Για να το γιορτάσουμε κάναμε sweet 16 πάρτι γενεθλίων! Ήξερα πως κάθε μέρα μετά από αυτό ήταν δώρο. Ήταν μαζί μας από την εποχή που ζούσαμε σε ένα μόλις δωμάτιο, όταν το να αγοράζουμε ξυραφάκια ήταν δύσκολο και το να πηγαίνουμε στα Taco Bell Παρασκευή βράδυ ήταν πολυτέλεια, γιατί δεν μπορούσαμε καν να αγοράσουμε μία πίτσα. Μας στάθηκε στις καλύτερες και στις χειρότερες στιγμές. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πως νιώθω. Υπάρχει ένα κενό στην καρδιά μου, αλλά θέλω πραγματικά να αλλάξω τα δάκρυα τιμώντας την απίστευτη ζωή της και την ευλογία των κοντά 18 χρόνων με τον μικρό μου άγγελο. Κατανοώ πως ίσως για κάποιους είναι δύσκολο να καταλάβουν, γιατί ίσως δεν έχουν βιώσει την ανιδιοτελή αγάπη ενός σκύλου, αλλά είναι βαθιά και ξεχωριστή. Baby δεν θα σε ξεχάσω ποτέ μικρέ μου άγγελε, σε ευχαριστώ για τα γέλια, τα φιλάκια (τα δικά σου ήταν πάντα τα αγαπημένα μου) και που πάλεψες να παραμείνεις αρκετά εδώ για να προλάβω να γίνω καλά από το χειρουργείο και να παντρευτώ το μπαμπά σου».

Δείτε την ανάρτηση της:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις 6 Φεβ, 2018 στις 7:41 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Δείτε για πρώτη φορά την σύντροφο του!

Κι όμως! Οι Kardashians έχουν ελληνική καταγωγή – Η αποκάλυψη της Kim!

Keywords
Τυχαία Θέματα