Ο σωστός τρόπος να πλύνεις την πετσέτα θαλάσσης σου…

Ο Αύγουστος έφτασε και εσύ είσαι μια ανάσα απο την καλοκαιρινή άδεια! Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι ειδικά τις μέρες των διακοπών σου που θα είσαι συνέχεια στην παραλία, είναι αδύνατο να πλένεις την πετσέτα σου κάθε μέρα γιαυτό σου έχουμε μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθείς. Μόνο έτσι θα συντηρήσεις την πετσέτα θαλάσσης σου, για την οποία ξόδεψες και μια περιουσία για να είναι instagram friendly, όσο το δυνατόν πιο καθαρή και φρέσκια γίνεται!

#1. Ξεκίνα από το καλό τίναγμα. Μετά από κάθε μέρα στην παραλία, τίναξε καλά την

πετσέτα σου ώστε να φύγει όση περισσότερη άμμος γίνεται. Μπορεί το πρώτο βήμα να είναι προφανές αλλά αν το ξεχάσεις τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά για το πλυντήριό σου.

#2. Πάντα να θυμάσαι να κρεμάς την πετσέτα σου στον ήλιο για να στεγνώσει. Μην αποθηκεύεις ποτέ την πετσέτα σου νωπή, ούτε να την ξεχνάς βρεγμένη στην τσάντα θαλάσσης σου γιατί αυτό θα αφήσει το περιθώριο να αναπτυχθούν βακτήρια.

#3. Πλύνε την πετσέτα σου μετά από τρεις χρήσεις το πολύ, χρησιμοποιώντας μόνο λίγο απορρυπαντικό. Προτίμησε το κρύο νερό και απέφευγε το μαλακτικό, αν θες οι πετσέτα σου να διατηρηθεί απαλή και να μη ξεθωριάσει ή μαζέψει.

#4. Αν υπάρχουν επίμονοι λεκέδες από αντηλιακά ή ενοχλητική μυρωδιά, άσε πρώτα την πετσέτα σου να μουλιάσει σε μια λεκάνη με λίγο ξίδι και στη συνέχεια πλύνε την κανονικά.

Διάβασε ακόμα: Ξενοδοχεία 5 αστέρων μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για τέλειο πλύσιμο ρούχων και πετσετών!

Keywords
Τυχαία Θέματα