Ο Σάκης Ρουβάς μας συγκινεί με το νέο του μήνυμα (φωτό)

O Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρευρεθεί στο περίπτερο του συλλόγου Όραμα Ελπίδας καθώς σήμερα είναι η Παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών. Ο ίδιος θέλησε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο και να τους καλέσει να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram:

«Θεσσαλονίκη

Σήμερα, Σάββατο 16/09 στις 5 το απόγευμα στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ του Συλλόγου @oramaelpidas ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΔΟΤΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ! Σας περιμένω, να σπάσουμε κάθε ρεκόρ εγγράφων ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ. Γίνε και εσύ Eθελοντής Δότης! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή! www.oramaelpidas.gr»

Θεσσαλονίκη Σήμερα, Σάββατο 16/09 στις 5 το απόγευμα στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 1️⃣5️⃣ του Συλλόγου @oramaelpidas ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΔΟΤΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ! . Σας περιμένω, να σπάσουμε κάθε ρεκόρ εγγράφων ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ. . Γίνε και εσύ Eθελοντής Δότης! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή! www.oramaelpidas.gr #82TIF #OramaElpidas #SaveALife #GineEthelontisDotis #BoneMarrowTransplantDonorDay #SakisRouvas

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on Sep 16, 2017 at 3:01am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα