Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε την τηλεοπτική του επιστροφή με τα “Αποκαλυπτικά Live”!

Τις προηγούμενες ημέρες το κανάλι Open, γνωστοποίησε μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης το τέλος της συνεργασίας του με τον Μένιο Φουρθιώτη.

“Οριστική Διακοπή Συνεργασίας OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη. Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του.”, έγραφε η ανακοίνωση.

Μετά την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, ο παρουσιαστής πήρε θέση μέσω του δικηγόρου του, Θέμη Σοφού:

«Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο – Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής:

«Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή.»

H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

«Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα.»

Παρόλα αυτά, όπως όλα δείχνουν ο Μένιος Φουρθιώτης θα επιστρέψει τηλεοπτικά. Μέσω της τελευταίας του ανάρτησης στο Instagram, ανακοίνωσε πως τα Αποκαλυπτικά Live επιστρέφουν, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί.

Δείτε την ανάρτηση του:


View this post on Instagram

A post shared by Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis) on Nov 14, 2018 at 1:20pm PST

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ στα γενέθλια του Καρόλου: “Αυτό σημαίνει ότι έχω ζήσει…”

Keywords
Τυχαία Θέματα