Ο Μάριος Αθανασίου μιλάει για τη Μαρία Σολωμού και τη συνεργασία τους

Ο Μάριος Αθανασίου και η Μαρία Σολωμού συνεργάζονται φέτος στην τηλεοπτική σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στον Τηλεθεατή για αυτή τη συνεργασία τους.

Είστε ζευγάρι με τη Μαρία Σολωμού στη σειρά. Αυτό δεν ήταν λίγο ριψοκίνδυνο ως προς τις συζητήσεις που θα προκαλούσε;

«Στο δικό μου μυαλό φαίνεται λιγάκι παράξενο να πρέπει να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αλλά για να γίνεται, φαντάζομαι ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Με τη Μαρία γνωριστήκαμε σε αυτή τη δουλειά. Είμαστε συνάδελφοι

και έχω μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό απέναντι της. Τώρα, όσον αφορά το κομμάτι που μπορεί να προκαλεί το ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων, μιλάμε για μια σχέση 15 χρόνων πλέον. Και τσακωμένοι να ήμασταν, θα τα είχαμε βρει».

Είστε μαζεμένοι η dream team της κωμωδίας στη σειρά. Πώς είναι η χημεία σας;

«Είναι πολύ ενδιαφέρουσα συνύπαρξη, περνάω πάρα πολύ καλά. Είναι μια καλή σύνθεση, τους εκτιμώ όλους απεριόριστα και παρόλο που δεν θα χρησιμοποιούσα το χαρακτηρισμό dream team, αλλά μου αρέσει που το λέτε, είναι μια δουλειά που θα ζήλευα αν δεν συμμετείχα».

Πώς διαθέτετε το λίγο ελεύθερο χρόνο σας;

«Το βασικό μου μέλημα είναι τα παιδιά μου και η οικογένεια μου. Αυτό που μου λείπει είναι ότι, δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω χρόνο για τον εαυτό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα