Ο Λευτέρης Λαζάρου σου δείχνει πώς να φτιάξεις το παραδοσιακό πιάτο «Συμπεθεριό» σε 10 λεπτά!

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο αγαπημένος μας σεφ Λευτέρης Λαζάρου θα μας μάθει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα ζυμαρικά, στην εκπομπή του, «Κάθε Μέρα Αξίζει». Ο γνωστός σεφ θα μας ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα μας πάει μια βόλτα στα Lidl για να μας δείξει πώς πρέπει να ψωνίζουμε σωστά τα ζυμαρικά.

Με τη βοήθεια της Μαρίας και της Βασιλείας

ο Λευτέρης Λαζάρου φτιάχνει κοτόπουλο με χυλοπιτάκια.

Στη συνέχεια της εκπομπής ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας μιλάει για τα οφέλη των ζυμαρικών αλλά και για ποιο λόγο πρέπει να τρώμε αργά τα ζυμαρικά μας.

Στην εκπομπή της Κυριακής ο Λευτέρης Λαζάρου ταξιδεύει εκεί που παράγονται τα πιο ποιοτικά προϊόντα ζυμαρικών και μαθαίνει τα πάντα για την παραγωγή τους. Στη LIDL διαλέγουν προσεκτικά τους προμηθευτές τους και μαζί διαλέγουν τον πιο ποιοτικό σπόρο. Αφού παραλάβουν το σιτάρι, κάνουν τους απαραίτητους εργαστηριακούς ελέγχους και σιγουρεύονται για το χρώμα του και τις πρωτεΐνες του. Αφού η πρώτη ύλη αλεστεί, συνεχίζουν με τη μίξη του με το νερό και η ζύμη που δημιουργείται, ψήνεται στους ειδικούς φούρνους. Το μόνο που έμεινε είναι η παραδοσιακή δοκιμή και η συσκευασία των ζυμαρικών. Όλη αυτή η διαδικασία είναι που εξασφαλίζει την ποιότητα αλλά και τη γεύση που βρίσκετε στα ζυμαρικά των καταστημάτων LIDL!

Στη συνέχεια ο σεφ δημιουργεί ακόμα ένα γευστικό πιάτο και συγκεκριμένα σπαγγέτι με τόνο, συζητάει με τον διατροφολόγο Δημήτρη Πέππα και μας αποκαλύπτει επίσης πώς να φτιάξουμε το «συμπεθεριό», ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο που φτιάχνεται με μίξη ζυμαρικών και χοιρινή τηγανιά λεμονάτη.

Επισκεφθείτε την Lidl και στο:

www.lidl-hellas.gr // www.lidl-axizei.gr // www.facebook.com/lidlgr/ // www.twitter.com/Lidl_Hellas_ www.instagram.com/lidl_hellas // www.linkedin.com/company/lidl-hellas // https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Keywords
Τυχαία Θέματα