Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα: Δείτε τι έκαναν!

Στις αρχές του μήνα έγινε γνωστό πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Ωστόσο, τόσο η ηθοποιός, όσο και ο τραγουδιστής δεν το έχουν επιβεβαιώσει και δεν αναφέρονται σε αυτό δημόσια. Από την άλλη, δεν διστάζουν να αναρτούν φωτογραφίες στα social media, οι οποίες

αποκαλύπτουν πως περνούν στιγμές μαζί. Πρόσφατα, η ηθοποιός βρέθηκε στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο σύντροφος της και δημοσίευσε μέσω Insta Stories σχετικά βίντεο.

Το ζευγάρι πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων μαζί και η αποκάλυψη έγινε μέσω μιας φωτογραφίας. Βρέθηκαν σε φιλικό σπίτι για δείπνο, στο οποίο καλεσμένη ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με όλους “μαρτυρώντας” έτσι, πως πέρασαν μαζί την ημέρα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη με τον σύντροφό της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, αλλά και την αδερφή της, Αλίκη Συναντσάκη, η Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη και ο Σπύρος Σαμοΐλης​, ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Δείτε την φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα