Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης αποκαλύπτει: «Έχει υπάρξει στιγμή που έχασα τον εαυτό μου»

Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης έδωσε συνέντευξη στο MYtv και μίλησε για την παράσταση που παίζει αλλά και για το αν έχει υπάρξει στιγμή που έχασε τον εαυτό του. Δες απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού:

Τι πραγματεύεται «Η μικρή μας πόλη»;

«Η μικρή μας πόλη» μιλάει για απλούς ανθρώπους στην καθημερινή ζωή τους, σε μία πόλη που δεν γίνονται συνταρακτικά γεγονότα. Όλα αυτά με μία τρυφερότητα, με μία αγάπη και με ένα κάλεσμα να δώσουμε σημασία στα πράγματα που μας φαίνονται ασήμαντα και τετριμμένα. Όπως για παράδειγμα το πρωινό, σε

ένα κορίτσι που ζητάει από ένα αγόρι να της μεταφέρει τα βιβλία, σε ένα ταξίδι που μπορεί να μην κάνουμε κ.ο.κ. Στρέφει εκεί, λοιπόν, την προσοχή και τονίζει το πόσο ωραία, σημαντική και άξια είναι να ζήσει κανείς μια ζωή.

Εσύ δίνεις την πρέπουσα σημασία στην κάθε στιγμή;
Έχω πέσει στην παγίδα να μη δίνω τη σημασία στην κάθε στιγμή αλλά, δεν σου κρύβω, ότι προσπαθώ πολύ να το αντιστρέψω. Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά για να το κάνω αυτό πρέπει να σταματήσω, να σταθώ στα πόδια μου, να καταλάβω που βρίσκεται ο εαυτός μου και ότι τα άλλα πράγματα που στρέφονται γύρω από αυτόν δεν έχουν καμία σχέση με τον εαυτό μου και να αφοσιωθώ σε αυτό που κάνω.

Έχει υπάρξει στιγμή που να έχεις χάσει τον εαυτό σου και μπήκες σε αυτό το τριπάκι;
Ναι, έχει υπάρξει στιγμή που έχασα τον εαυτό μου, αλλά όχι τελείως. Απλά δεν είχα τη συναίσθηση ότι τώρα ζω και έπρεπε να κάνω κάτι συνέχεια…

Διαβάστε ακόμα: Θα πάθεις πλάκα με τις τούρτες γενεθλίων του Νίκου Μουτσινά (φωτό)

Η Εύη Φραγκάκη με την super sexy πόζα της «έριξε» το instagram!

Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά είναι η Μαρία Ηλιάκη μετά τις διακοπές της!

Keywords
Τυχαία Θέματα