Ο φίλος μου κομπλάρει όταν τον βρίζω στο κρεβάτι. Πώς θα το αλλάξουμε αυτό;

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Το όνομα μου το βλέπετε στο προφίλ μου στο fb, αλλά θα ήθελα αν γίνεται να γράψετε ότι με λένε Μαρία. Με τον Μιχάλη είμαστε μαζί σαν σχέση 3 χρόνια και συγκατοικούμε από τον πρώτο σχεδόν μήνα. Μένουμε στην Αθήνα, αλλά γνωριζόμαστε από τους τόπους καταγωγής μας, μιας και τα χωριά μας είναι γειτονικά, οπότε τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Με την συμβίωση δεν έχω κανένα παράπονο, αφού είναι προσεκτικός, τακτικός, με μένα είναι πολύ περιποιητικός, και όλα θα ήταν τέλεια αν δεν αντιμετωπίζαμε ένα μικρό πρόβλημα που δυστυχώς δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Εμένα στο κρεβάτι μου αρέσει να βρίζω πολύ, να μιλάω πρόστυχα και γενικά να μιλάω. Ο Μιχάλης από την άλλη, δεν βγάζει κιχ. Θα μιλήσει μόνο όταν είναι να με ενημερώσει πως θα τελειώσει. Καταλάβατε. Δεν έχω θέμα που δεν μιλάει, αλλά κομπλάρει όταν μιλάω εγώ. Άλλες φορές σταματάμε εντελώς την πράξη γιατί χάνει την στύση του, άλλες φορές μου λέει να μην μιλάω, πάντως δεν με αφήνει να εκφραστώ ελεύθερα όπως νιώθω. Γίνεται να το αλλάξουμε αυτό κι αν ναι, πώς;

Μαρία μου, όντως είναι “μικρό” αυτό που αντιμετωπίζετε αφού όπως γράφεις, τα υπόλοιπα κομμάτια στη σχέση σας και τη συμβίωση σας είναι αρμονικά. Η σεξουαλική πράξη πολλές φορές καθορίζει και την ποιότητα της σχέσης. Στην δική σας περίπτωση δεν μιλάμε για αποχή από το σεξ, ή έλλειψη επιθυμίας -οπότε εκεί θα μιλούσαμε για μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε εσάς το θέμα είναι ο ελεύθερος τρόπος έκφρασης κατά τη διάρκεια της πράξης. Για να απαντήσω ευθέως στο ερώτημά σου: “Ναι, μπορείτε να το αλλάξετε αυτό”. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε ελεύθεροι και να εκφραζόμαστε ελεύθερα με τον σύντροφό μου στο σεξ. Είναι η ολοκλήρωση της…ολοκλήρωσης!Οπότε, μίλησε μαζί του και εξήγησέ του πόσο ικανοποιημένη νιώθεις όταν εκφράζεις τις σκέψεις σου κατά τη διάρκεια της πράξης. Δως του να καταλάβει πως οι πρόστυχες λέξεις που λες, δεν έχουν ως σκοπό να τον προσβάλλουν. Μπορεί να σου φαίνεται “μασημένη τροφή” αυτή η εξήγηση, όμως κάποιοι άντρες την χρειάζονται. Βοήθησε τον να τον “τραβήξεις” προς το μέρος σου, αρχικά κατεβάζοντας λίγο τους δικούς σου τόνους στο κρεβάτι. Βάλ΄τον στο “παιχνίδι” σου κάνοντας του ερωτήσεις, που οι απαντήσεις τους θα είναι αυτό που θέλεις. Μπορείς να εντάξεις στο…φρασεολόγιο σου και κάποιες τρυφερές λέξεις, που ίσως τον “ξεκλειδώσουν” από τα ταμπού του.Είμαι σίγουρη πως όταν αντιληφθεί την ικανοποίηση σου, τότε θα είναι αυτός πρώτος που θα θέλει να σου την προσφέρει.

Με εκτίμηση, Δανάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα