Ο Justin Theroux μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό από την Jennifer Aniston: “Ήταν επώδυνος”

Τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου, η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο ηθοποιός επτά μήνες μετά το διαζύγιο του από την Jennifer Aniston, αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε αυτό κατά τη διάρκεια

συνέντευξης του. Συγκεκριμένα, διέψευσε τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να μην έχουν καλές σχέσεις, καθώς τόνισε πως είναι δύο καλοί φίλοι.

«Τα καλά νέα είναι ότι- και προσέχω ποιες λέξεις χρησιμοποιώ- μιλάμε για τον πιο ευγενικό και αγαπημένο χωρισμό και ευτυχώς δεν υπάρχει καμία εχθρότητα. Kανείς από τους δυο μας, δεν κατέληξε νεκρός, κανείς δεν πετάει πράγματα στον άλλο. Είναι ένας φιλικός χωρισμός και λίγο βαρετός θα έλεγα, μιας και ξέρετε ότι ο ένας σέβεται τον άλλο τόσο πολύ που η διαδικασία δεν είναι επίπονη», δήλωσε στους New York Times.

Βέβαια, εξομολογήθηκε πως ο χωρισμός τους ήταν επώδυνος, γιατί δεν θα μπορούσαν να μείνουν το ίδο φίλοι όπως και πριν. “Η φιλία μας αλλάζει και διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι με τη Jen.”, ανέφερε.

Ο 47χρονος ηθοποιός, εξήγησε πως ο λόγος που ξεπέρασε τον χωρισμό τόσο σύντομα, είναι η δουλειά του: “Ο κόσμος του θεάματος και η υποκριτική περιλαμβάνει συχνούς χωρισμούς, οπότε και το διαζύγιο μας δεν έχει την επίδραση στη ζωή μας όπως θα είχε το διαζύγιο ενός κοινού ζευγαριού, όπου εκεί πρέπει να μοιράσεις ένα μωρό στη μέση”.

Διαβάστε ακόμη:

Το “καρφί” της Ναταλίας Γερμανού για τον Γιώργο Μαυρίδη: “Είμαι φουλ …Τανιμανιδικιά”

Keywords
Τυχαία Θέματα