Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν μου αρέσει το επιφανειακό, θέλω να αναγνωρίζουν την ομορφιά της ψυχής μου»

Συνέντευξη στο TV Κους Κους έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία μίλησε και για το πώς νιώθει που πλέον έχει μπει στη δεκαετία των 40.

Στα 40 σου, τα έχεις βρει με την Ντορέττα;

«Σίγουρα τα έχω βρει περισσότερο, με έχω ανακαλύψει-καταλάβει καλύτερα. Οσο πιο πολύ καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας τόσο πιο εύκολα μπορούμε να λύσουμε θέματα που έχουμε. Μία γυναίκα από τα 40 και μετά αλλάζει, ό,τι έχεις μάθει στη δεκαετία των 30, στα 40 τα κάνεις πράξη πλέον. Κοινώς περνάς από τη θεωρία… στην πράξη. Ανυπομονώ πάντως γι’ αυτή τη δεκαετία».

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θεωρείς ότι έκανες και θες να το διορθώσεις στα 40;

«Με την έννοια του λάθους έχω μία περίεργη θέση, θεωρώ ότι όταν παίρνεις κάτι και μαθαίνεις, δεν είναι… λάθος (γέλια). Οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι να πω. Εχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχω στενοχωρηθεί, έχω θυμώσει, μακροπρόθεσμα όμως ανακαλύπτεις ότι έπρεπε αυτά να γίνουν. Βγαίνοντας από μία δύσκολη κατάσταση, καταλαβαίνεις ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Σε γοητεύει που όλοι λένε πόσο σέξι και «κορμάρα» είσαι;

Είναι όμορφο μια γυναίκα να ακούει όμορφα λόγια τέτοιας φιλοσοφίας. Χαίρομαι όμως πολύ περισσότερο αν γυρίσει κάποιος να πει «Η Ντορέττα είναι ένα πολύ καλό παιδί» από το να πει «Η Ντορέττα είναι μία πολύ ωραία γυναίκα». Δεν μου αρέσει το επιφανειακό, θέλω να αναγνωρίζουν την ομορφιά της ψυχής μου».

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτο! Γνωστό ζευγάρι χωρίζει μετά από 2 χρόνια γάμου!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδάκια της (φωτό)

Ο Λευτέρης Σουλτάτος αφιερώνει μαντινάδες στη Βάσω Λασκαράκη και το instagram…«λιώνει»!

Keywords
Τυχαία Θέματα