Νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος αποκαλύπτει: «Θα βγάλω σε πλειστηριασμό το σπίτι μου στην Μύκονο»

Ελληνίδα ηθοποιός και νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος το 1964, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Ελευθερία του Τύπου» και μίλησε για τις φιλανθρωπικές της δράσεις.

«Θέλω να έχω πάντα αισιοδοξία στη ζωή μου. Ακόμα και όταν έφυγε ο σύζυγός μου που λάτρευα, οι φίλοι μου δεν με άφησαν να μιζεριάσω, να απομονωθώ. Βγαίναμε έξω για να πάρω εγώ ζωή. Και μου έδωσαν ζωή», είπε η Κορίνα Τσοπέη και πρόσθεσε: «Στις 20 Μάιου γίνεται ένα τεράστιο σόου που κάποτε ερχόταν ο Φράνκ Σινάτρα, η Ελίζαμπεθ Τέυλορ και πολλοί ακόμα και συγκεντρώναμε χρήματα για τον οργανισμό “Share” που τώρα είμαι ταμίας και το καλοκαίρι θα με κάνουν πρόεδρο. Και φυσικά όλοι χορεύαμε τότε για να βοηθήσουμε το σωματείο. Τώρα όμως, πλέον εγώ δεν χορεύω, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι. Όταν πάτησα στα 70 είπα “Κορίνα, αρκετά”. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που βοηθάω συνανθρώπους μου, που φέτος για μια εβδομάδα θα βγάλω σε πλειστηριασμό το σπίτι μου στην Μύκονο και τα λεφτά θα δοθούν στους αναξιοπαθούντες».

Όταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει περισσότερο Ελληνίδα ή Αμερικανίδα, απάντησε: «Είμαι 51 χρόνια κάτοικος Αμερικής. Πλέον δηλώνω ανεπιφύλακτα πως αν δεν είχα το πείσμα τότε, δεν θα πετύχαινα. Όμως είμαι και νιώθω Ελληνίδα 100%. Η Αμερική μου έδωσε το όνειρο και είμαι ευγνώμων για αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

Έξαλλη η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Θα σταματήσω την εκπομπή» – Τι συνέβη;

The post Νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος αποκαλύπτει: «Θα βγάλω σε πλειστηριασμό το σπίτι μου στην Μύκονο» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα