Ναταλία Γερμανού σε Θάνο Καλλίρη: «Συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αλλά τότε δεν μπορούσα να στο πω»

Μία άγνωστη μέχρι σήμερα ιστορία αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 10/4. Με αφορμή την παρουσία του Θάνου Καλλιρη στο Chart Show και την ερμηνεία του τραγουδιού «Ο παλιός είναι αλλιώς», η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε την πραγματική ιστορία του κομματιού.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Θάνος Καλλίρης ήταν τότε ζευγάρι. Η παρουσιάστρια εμπνεύστηκε τους συγκεκριμένους στίχους, όταν ένας νεότερος άνδρας τη φλέρταρε έντονα, βάζοντας την σε σκέψεις για το αν θα απιστήσει ή όχι. Τελικά, η ίδια παρέμεινε πιστή στον

Θάνο Καλλίρη, ωστόσο δεν του αποκάλυψε ποτέ την πηγή έμπνευσής της.

«Μέχρι σήμερα που θα σας την πω εγώ, δεν την ξέρει κανείς την ιστορία πίσω από το “Νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς”. Τώρα θα την μάθει και ο Θάνος Καλλίρης, 30 χρόνια μετά. Λοιπόν, το τραγούδι αυτό γράφτηκε καταρχάς γιατί ο Θάνος έψαχνε έναν νέο τραγουδιστή να κάνει ένα ντουέτο και το βρήκε στο πρόσωπο του Λάμπη Λιβιεράτου, που τότε είχε ένα φλερτ με την αδερφή του.

Τον στίχο πως τον εμπνεύστηκα εγώ; Εκείνη την εποχή που εγώ ήμουν με τον Θάνο με φλέρταρε πιεστικά ένας νεότερος. Ο Θάνος δεν το έμαθε ποτέ, όμως εγώ βρέθηκα σε ένα μικρό δίλημμα για ένα διάστημα ενός μηνός… Έλεγα να την κάνω ή όχι την κουτσουκέλα… Τελικά, δεν την έκανα και παρέμεινα πιστή διότι ο παλιός είναι αλλιώς. Έγραψα ότι ζούσα… Συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αλλά τότε δεν μπορούσα να στην πω γιατί δεν θα το έλεγες ποτέ το τραγούδι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Παπουτσάκη: «Τα μεσημεριανά τότε μας τσάκισαν, σχεδόν κάθε ημέρα είχα παπαράτσι κάτω από το σπίτι μου»

 Super Κική: Η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε στείλει μήνυμα για να προωθήσει τον Μάνο Δασκαλάκη

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναρτήσεις που «φωτογράφιζαν» την ολέθρια σχέση μίσους και πάθους με τον Μάνο

Keywords
Τυχαία Θέματα