Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς στον αγαπημένο της Θεολόγο!

Διάλειμμα από τις αυξημένες υποχρεώσεις της κάνει η Μιμή Ντενίση αυτή την περίοδο στον προσωπικό της Παράδεισο. Η ηθοποιός έπειτα από μια απαιτητική σεζόν απολαμβάνει τις διακοπές της στο εξοχικό της στον Θεολόγο για λίγες ακόμα ημέρες. Από την ερχόμενη εβδομάδα η ηθοποιός ξεκινά πρόβες για τις θεατρικές της υποχρεώσεις. Προς το παρόν όμως γεμίζει τις μπαταρίες της με λίγη ακόμα θάλασσα και ήλιο από τα αγαπημένα της καλοκαιρινά μέρη.

“Τελευταίες μέρες ανεμελιάς στον αγαπημένο μου Θεολόγο!! Μελτέμια με θέα την Εύβοια.. Από την άλλη βδομάδα πρόβες. Από Σμύρνη…Σαλλονίκη. Η συνέχεια του έργου μου Σμύρνη μου αγαπημένη. Κ πάλι στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος παρέα με πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς που είναι όμως κ αγαπημένοι μου φίλοι!!”

View this post on Instagram

Τελευταιες μερες ανεμελιας στον αγαπημενο μου Θεολογο!!Μελτεμια με θεα την Ευβοια..Απο την αλλη βδομαδα προβες.Απο Σμυρνη…Σαλλονικη.Η συνεχεια του εργου μου Σμυρνη μου αγαπημενη.Κ παλι στο θεατρο Ελληνικος Κοσμος παρεα με πολλους αγαπημενους ηθοποιους που ειναι ομως κ αγαπημενοι μου φιλοι!!@theologos @summer @endofhollidays @rehearsals @kiaposmirnisaloniki

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on Aug 21, 2019 at 8:30am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Φωτεινή Αθερίδου: Δείτε το δωμάτιο που έχει ετοιμάσει για το μωράκι της!

GNTM: Το εντυπωσιακό τρέιλερ για τη νέα σεζόν μόλις κυκλοφόρησε!

Επανασύνδεση για ζευγάρι της showbiz! Ξανά μαζί λίγους μήνες μετά το χωρισμό!

Keywords
Τυχαία Θέματα