Μάσκαρα: Είναι το πρώτο προϊόν που θα αγοράσετε αμέσως μόλις βγείτε -Δείτε τις προτάσεις μας!

Ναι, μετράμε αντίστροφα πλέον για τη μέρα που θα βγούμε και πάλι. Χωρίς να στείλουμε μήνυμα μεν αλλά κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Έχετε ήδη επικοινωνήσει με τον κομμωτή σας αφού είστε αποφασισμένες για τη νέα μεγάλη αλλαγή.

Η nail artist θα είναι το επόμενο ραντεβού σας ενώ επιτέλους θα δείτε, θα δοκιμάσετε και θα αποκτήσετε τα προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεστε ενόψει του Καλοκαιριού. Και η μάσκαρα είναι το πρώτο. Χωρίς δεύτερη σκέψη.

Είναι άλλωστε το Νο 1 προϊόν σε πωλήσεις παγκοσμίως.

Εκείνο που έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της ακόμη κι αν δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων που κάνουν contouring με κλειστά μάτια. Η περιοχή των ματιών είναι άψογη άλλωστε.

Έχετε ξεκουραστεί και κοιμηθεί αρκετά, ακολουθήσατε πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης απλώνοντας patches που απομακρύνουν μαύρους κύκλους, πρηξίματα και λεπτές γραμμές ή ρυτίδες.

Αυτό σημαίνει πως θα φορέσετε τις πιο έντονες σκιές, θα κάνετε το τέλειο winged liner, έχετε κάνει practice βλέποντας τα ωραιότερα tutotials και φυσικά θα τελειώσετε το μακιγιάζ σας με μία στρώση μάσκαρα που θα χαρίσει στο βλέμμα super ένταση.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε 5 ολοκαίνουριες μάσκαρα που θα λατρέψετε. Είναι κατάλληλες για όγκο, μήκος και υπέροχο, δυνατό χρώμα.

Maybelline New York The Falsies Lash Lift Mascara Waterproof: Αδιάβροχη και κατάλληλη για εσάς που θέλετε μήκος και όγκο. Θα τα αποκτήσετε χάρη στο βουρτσάκι της συγκεκριμένης μάσκαρα που κάνει μαγικά.

Anastasia Beverly Hills Lash Brag Mascara: Η αγαπημένη  make up artist δημιουργεί τα ωραιότερα eye make up looks. Δεν θα μπορούσε παρά να λανσάρει ένα προϊόν που θα σας χαρίσει εντυπωσιακό βλέμμα.

Fenty Beauty By Rihanna Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara: Χαρίζει μήκος, όγκο και καμπύλες. Όλα όσα θέλετε δηλαδή από τη μάσκαρα.

L’ Oreal Paris False Lash Bambi Mascara Waterproof: Απίθανο μήκος και όγκος χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους.

Max Factor False Lash Effect: Προσφέρει αποτέλεσμα με εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων.

Διαβάστε ακόμη:

Οι αφέλειες-φράντζες που ταιριάζουν σε όλες σας και θα υιοθετήσετε μόλις βγείτε από το σπίτι

Highlighter: Δείτε τα ωραιότερα γιατί θα είναι το πρώτο προϊόν που θα φορέσετε μόλις βγείτε από το σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα