Μαρίνος Κόνσολος: Η αποκάλυψη για τη μητέρα του και τον ρόλο του στο Έλα στη Θέση μου!

O Μαρίνος Κόνσολος συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του Alpha, Έλα στη Θέση μου και έχει κάθε λόγο να το χαίρεται, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης δικαιώνουν τους συντελεστές.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μεταξύ άλλων, μίλησε για το σήριαλ. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η μητέρα του σχολιάζει τον Αχχιλέα -τον ρόλο που υποδύεται- σαν να είναι δικό της παιδί!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Η μητέρα μου συμπεριφέρεται και σχολιάζει τον Αχιλλέα σαν να είναι

πραγματικό της παιδί. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όποτε συναντήθηκε η μάνα μου με τη Μαρία Φιλίππου, την τηλεοπτική μου μάνα, και οι δύο στις συνομιλίες τους με αντιμετώπιζαν σαν δικό τους παιδί. Σαν να έχω δύο μανάδες. Ίσως η μητέρα μου να βλέπει στην Αιμιλία δικές της αντιδράσεις σε δύσκολες στιγμές του Μαρίνου. Και αυτό νομίζω είναι το μαγικό στη δουλειά μας».


Αν δεν είχατε ακολουθήσει την υποκριτική, ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσατε;


«Όλη μου τη ζωή στήριξα στην υποκριτική. Αν δεν τα κατάφερνα, νομίζω θα ήταν και η μεγαλύτερη μου αποτυχία ως άνθρωπος».


Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας;

«Για χρόνια, ήταν η απώλεια αγαπημένων μου προσώπων. Όμως, αυτός είναι ο κύκλος της ζωής. Αν οι άνθρωποι σου ζήσουν δίπλα σου μια ζωή γεμάτη αγάπη, με ανιδιοτέλεια, τότε και η ώρα του αποχωρισμού θα είναι σαν ένα θερμό χειροκρότημα στο τέλος μιας παράστασης. Έτσι είναι άλλωστε και η ζωή μας. Μια παράσταση που όταν θα πέσει η αυλαία κάποιοι θα σε χειροκροτήσουν για όλα αυτά που κατάφερες να αφήσεις πίσω και ίσως να άλλαξαν έστω και στο 1% τον κόσμο».


Αν μπορούσατε να διαλέξετε πώς να επιστρέψετε στη ζωή, τι θα θέλετε να είστε;


«Θα διάλεγα ξανά την ίδια ζωή. Τους ίδιους γονείς, τα ίδια αδέλφια, το ίδιο σκεπτικό μου, τον ίδιο χαρακτήρα μου. Θα καθοδηγούσα τον εαυτό μου σε ένα άλλο μονοπάτι για να τον δω και σε μια δεύτερη εκδοχή. Ίσως καλύτερη ίσως και χειρότερη»

Διαβάστε ακόμη:

Είναι έγκυος για δεύτερη φορά και το αποκάλυψε μέσω Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα