Μαρία Σολωμού: «Είμαστε μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη. Δεν χωρίσαμε»

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Παρόλο που τον τελευταίο καιρό υπήρχαν φήμες πως οι δυο τους χώρισαν, η Μαρία Σολωμού μίλησε στη Real News και αποκάλυψε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα:

«Είµαστε µαζί µε τον Πάνο, δεν έχουµε χωρίσει. Εδώ και µία εβδοµάδα ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα και… µαζί µου. Μάλιστα, µε πετύχατε καθ’ οδόν για να τον συναντήσω. Είµαστε

µια χαρά. Το γεγονός πως είναι στο Λος Αντζελες για επαγγελµατικούς λόγους δεν σηµαίνει ότι δεν είµαστε µαζί. Απλά, δεν µένουµε πλέον κάτω από την ίδια στέγη γιατί δεν γίνεται, αφού µένει στην Αµερική. Εχω σταµατήσει πλέον να δίνω σηµασία στο τι λέει ο κόσµος. Επειδή κάνει παρέα µε τον Πάνο Βλάχο, που τέλος πάντων έχει χωρίσει, δεν σηµαίνει πως εµείς δεν είµαστε µαζί. Είµαστε µαζί και τώρα ο Πάνος βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, τον επόµενο µήνα θα ταξιδέψω στο Λος Άντζελες, για να είµαστε µαζί. Σκοπεύω να µείνω όλο το καλοκαίρι εκεί και να επιστρέψω τέλη Αυγούστου µε αρχές Σεπτεµβρίου, για να ξεκινήσω πρόβες για ένα θεατρικό που θα ανέβει τον χειµώνα.»

Διαβάστε ακόμα: Δεν φαντάζεσαι ποια πασίγνωστη ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της καρέ (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα