Μαρία Κορινθίου: Εκτός εαυτού με το σχόλιο διαδικτυακού της φίλου που σχολίασε αρνητικά το σώμα της

Κάποια πολύ αρνητικά σχόλια έκαναν τη Μαρία Κορινθίου να βγει εκτός εαυτού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Κάποιος χρήστης σχολίασε αρνητικά το σώμα της με άσχημο τρόπο και έτσι η Μαρία θέλησε να απαντήσει. Συγκεκριμένα ο εν λόγω χρήστης έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της Μαρίας: «Την είδα από κοντά χθες στο mall στην Αθήνα

έπινε καφέ και έκανε και κάτι ψώνια… και μπρατσάκια έχει και περιφέρεια αρκετή έχει… πλατσ πλατσ πήγαινε!»

Η ηθοποιός εξοργισμένη δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube προκειμένου να απαντήσει σε αυτόν που την πρόσβαλλε. «Μα δεν μπορώ να μην το σχολιάσω! Κάτι τύπους σας εσένα πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε λίγο όπως εσύ προσπαθείς να κάνεις σε εμενα. Στέργιε κοίτα να δει τι γίνεται… Και μπρατσάκια έχω, και κωλάκι -άρα- έχω, πλάτσα πλούτσα! Λίγο άσκοπο το σχόλιο σου, χωρίς λόγο, χωρίς αιτία, προφανώς για να προσβάλλεις! Παιδιά, ξέρω και μου λέτε γιατί ασχολούμαι αλλά δεν γίνεται, γιατι κάτι τέτοιοι τύποι, αυτά θα τα λένε και σε άλλες κοπέλες, σχόλια άσχημα για τα κιλά τους!»

Οι διαδικτυακοί της φίλοι την προέτρεψαν να μην ασχολείται αλλά η ηθοποιός παραδέχτηκε πως την ενόχλησε αυτό το σχόλιο και ένιωσε την ανάγκη να πει την άποψή της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε σε διαδικτυακή της φίλη: «Γωγω μου την άποψη του να την πει. Ας έλεγε :”είδα την Κορινθιου από κοντά και είναι χαλια. Δεκτον…….Το ειρωνικό όμως πλατσα πλούτσα με ειρωνία θα το πάρεις πίσω…..και δεν ζητάω βιβλίο ευχών …..σεβασμό μέσα στο λογαριασμό μου και ας είναι άλλη άποψη, αλλά με σεβασμό! Και αν μου γράφει στον λογαριασμό μου χωρίς να τον νοιάζει, έτσι περνώ και εγώ το θάρρος να του πω την δίκη μου άποψη μέσα από τον δικό μου λογαριασμό».

Δες στο παρακάτω βίντεο την απάντηση της Μαρίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα