Μάρα Δαρμουσλή στο «Πρωινό μας»: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Στο πλατό του «Πρωινού μας» βρέθηκε σήμερα (8/12) η Μάρα Δαρμουσλή.

Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στη Φαίη και μίλησε για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τον τοκετό και έπειτα.

«Μετά την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας που έχει να κάνει με τους μύες και την κοιλιακή περιοχή. Ειδικά τη δεύτερη φορά που γέννησα, δεν είχα υπάρξει ποτέ πιο γυμνασμένη, πήρα πέντε κιλά στην εγκυμοσύνη, ακολουθούσα το ίδιο μοτίβο γυμναστικής με την

πρώτη μου εγκυμοσύνη… δεν έκανα τίποτα.

Συζητώντας μετά με τον γυναικολόγο μου είπε ότι είχα πράγματι μια διάσταση μυών. Έτυχε μια μέρα σε μια συζήτηση που είχα με τη μακιγιέζ στη δουλειά που βρισκόμουν τότε, η οποία ήταν επίσης θηλάζουσα μητέρα ενός παιδιού, την ώρα που άλλαζα μου είπε, “έχεις διάσπαση μυών, το ξέρεις;”.

Αυτό, δημιουργεί προβλήματα στη καθημερινότητα. Από το πιο απλό, το να σου πονάει η μέση που δε δίνεις σημασία εώς του ότι τα όργανα δε μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Αντιμετωπίζεται… Η κάθε γυναίκα είναι με τον βαθμό της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Όσο για τα επαγγλματικά της, η ηθοποιός τόνισε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός και έχει αφοσιωθεί στα παιδάκια της!

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Απατζίδη: Έκλεισε το τηλέφωνο on air στον Γιώργο Λιάγκα -«Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με»

Πρωινό μας: Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη -«Αν είναι να έρθει εδώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εγώ φεύγω»

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο λόγος που «γδύθηκε» εν μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή -Απαντά για το περιστατικό με την Μαρία Απατζίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα