Μάντη Περσάκη: «Έτσι έχασα τα 20 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη μου»

Η Μάντη Περσάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνη της αλλά και πώς κατάφερε να τα χάσει.

Προλαβαίνει να γυμνάζεται; “Όχι όσο θα ήθελα. Προσπαθώ σε κάθε ώρα που διδάσκω να γυμνάσω κάποιες μυϊκές ομάδες μου, χωρίς φυσικά να επηρεάσω την προπόνηση των ασκούμενών μου. Στο σύνολο βγαίνουν δύο ώρες την ημέρα”.

«Πριν μείνω έγκυος, έλεγα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω πάνω από δώδεκα κιλά. Είχα όμως ζαλάδες και ήξερα ότι με τον υδατάνθρακα δεν ανακατεύεσαι, οπότε έτρωγα

παραπάνω. Νομίζω τελικά πως είναι και γονιδιακό θέμα. Το παιδί γεννήθηκε 3,5 κιλά, ήταν μεγάλο, χωρίς αυτό να δικαιολογεί κάτι. Τα κιλά τα έχασα τώρα, σχεδόν δύο χρόνια μετά. Τώρα είμαι όπως ήμουν πριν μείνω έγκυος. Να φανταστείς πως είχα τέσσερα κιλά που δεν έφευγαν με τίποτα και κατάφερα να τα χάσω μέσα στον Αύγουστο. Δεν πήρα ποτέ λιποδιαλύτες ή κάτι αντίστοιχο για βοήθεια. Μόνο με διατροφή και γυμναστική. Το σώμα και τα όργανα θέλουν σίγουρα εννέα μήνες για να επανέλθουν».

Ποιο ήταν το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε και ακολουθεί ακόμα; «Ξεκινάω πάντα τη μέρα μου με δημητριακά ολικής άλεσης εμπλουτισμένα με πρωτεΐνη ή φρούτα. Δεν ξεχνάω ποτέ το δεκατιανό μου, που είναι είτε ξηροί καρποί ή μια μπάρα δημητριακών. Δεν στερούμαι κάτι στη διατροφή μου. Ψάρι, κοτόπουλο, λαχανικά, γιαούρτι είναι σίγουρα οι επιλογές μου για τα κυρίως γεύματά μου. Επίσης είμαι υπέρ του στιγμιαίου καφέ, χωρίς γάλα και ζάχαρη. Μου δίνει ενέργεια και είναι λιποδιαλύτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα