Μα γιατί τα μαλλιά της Blake Lively είναι πάντα τόσο ωραία;

Σε κάθε της εμφάνιση την φτύνουμε, με την καλή έννοια πάντα, κυρίως γιατί έχει τα μαλλιά που όλες ονειρευόμαστε.

Στην Blake Lively αναφέρομαι που ίσως είναι η τελευταία περίπτωση διασημότητας που κυκλοφορούν φωτογραφίες της στα κομμωτήρια της υφηλίου από κοινές θνητές που θέλουν κάποιο από τα χτενίσματα της. Ειδικά τα βραδινά κάνουν θραύση -είμαι σχεδόν βεβαία.

Στη συνέχεια θα δούμε τρία που πολύ συζητήθηκαν! Όσον αφορά

τώρα στα υπερφυσικά ωραία μαλλιά της σκεφτόμαστε διάφορα, όπως ότι εκεί στο Hollywood έχουν κάποια καλά κρυμμένα μυστικά ή ότι χρησιμοποιεί πανάκριβα προϊόντα.

Ο κομμωτής της Rod Ortega διαψεύδει τις εικασίες μας και εξηγεί ότι όλα έχουν να κάνουν με την υγεία των μαλλιών της και τη χρήση των σωστών προϊόντων που δεν είναι ούτε ακριβά ούτε πολλά, απλά τα απαραίτητα.

Πρώτα και καλύτερα είναι τα solid σαμπουάν και κοντίσιονερ, σε στέρεη και όχι ρευστή μορφή δηλαδή (τα βρίσκουμε και στην Ελλάδα).

“Όλα έχουν να κάνουν με τον σωστό καθαρισμό όπως ακριβώς συμβαίνει και με το πρόσωπο μας. Ενα καλό προιόν καθαρισμού και μια τονωτική λοσιόν απομακρύνει το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα να αναπνεύσει. Αυτό γίνεται και με τα προιόντα περιποίησης των μαλλιών μας¨ τονίζει ο Ortega.

Τα προιόντα styling που χρησιμοποεί μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού: Λάδι ενυδάτωσης για τις άκρες, σπρέι για όγκο και σπρέι φινιρίσματος.

Ο Rod Ortega μας εξηγεί επίσης πως δημιούργησε τα 3 πιο δημοφιλή looks της Blake. Ας τα δούμε:

Κυμματιστά στυλ 40’s

¨Το κλειδί σ’ αυτό το χτένισμα ήταν ένας ορός από μετάξι που άπλωσα στις άκρες για προστασία και λάμψη. Καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε σιλικόνη ή προιόντα με αλκοόλ γιατί θαμπώνουν την τρίχα ειδικά όταν πρόκειται να φορμάρουμε στη συνέχεια για αρκετή ώρα με πιστολάκι ή ψαλίδι”

60’s με κορδέλα

Για αυτό το look ο Ortega χρησιμοποίησε ζεστά ρόλει. Πριν τα τοποθετήσει άπλωσε και πάλι το αγαπημένο λάδι ενυδάτωσης στις άκρες και τα στέγνωσε καλά. Τύλιξε τα μαλλιά με τα ρόλει και μόλις τα αφαίρεσε τα χτένισε με φορά προς τα έξω. Ψέκασε με σπρέι φορμαρίσματος, κρέπαρε τα μαλλιά στην κορυφή και έβαλε την κορδέλα. Πόσο πιο απλά!

Beachy Waves

Είναι το σήμα κατατεθέν της οπότε δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα σ αυτό το χτένισμα ο Ortega. Το μυστικό είναι να μην το παρακάνουμε με το sea salt spray, το προιόν φορμαρίσματος που βοηθά να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο look. Αρχικά απλώνει το λάδι στις άκρες (το καταλάβαμε, είναι το αγαπημένο του προιόν), στη συνέχεια ψεκάζει με σπρέι για όγκο στις ρίζες και στεγνώνει τα μαλλιά με τα δάχτυλα του.

Rod Ortega σ΄αγαπάμε!

Διαβάστε ακόμα!

Οι πιο γνωστοί make up artists μας λένε επιτέλους τα μυστικά τους για το φον ντε τεν!

Αυτές είναι οι ωραιότερες τάσεις στο μακιγιάζ της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 -2019!

Keywords
Τυχαία Θέματα